В дерби от 13-ия кръг на efbet Лига Локомотив Пловдив

...
В дерби от 13-ия кръг на efbet Лига Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

С 10 души Локо смля ЦСКА, но спечели със спорен гол

В дерби от 13-ия кръг на efbet Лига Локомотив Пловдив победи ЦСКА с 1:0 с попадение на Томашевич, който беше прецизен в 16-ата минута. Попадението пристигна след противоречива обстановка за засада. В 82-ата минута Локо остана с човек по-малко, след втори жълт картон на голмайстора Томашевич, само че "червените " по този начин и не стигнаха даже до точка.

В 16-ата минута на дуела Локомотив Пловдив откри резултата. Умарбаев пусна отличен пас към Томашевич, който осъществя попадение във вратата на Бусато, с цел да изведе "смърфовете " напред в резултата. В 82-ата минута Томашевич получи втори жълт картон и домакините останаха с човек по-малко.

Още във втората минута Ожболт излезе на голова позиция, само че не сполучи. В 14-ата минута Али Соу беше изведен на чиста голова позиция, само че ударът на нападателя на "червените " мина настрана от вратата.

В 16-ата минута Умарбаев откри добре Томашевич, който беше пропуснат от бранителите на ЦСКА и с прецизен удар матира Бусато, само че играчът на "смърфовете " означи след противоречиво състояние за засада.

ЦСКА отвърнаха като ужилени, като Занев в 20-ата минута прати топката настрана от вратата. Домакините отвърнаха с удар на Умарбаев в 28-ата минута, само че неудачен. Шест минути по-късно Ожболт стреля добре, Бусато беше на равнище и избави.

Бирсент Карагарен направи необикновен пропуск минута преди почивката, откакто Бусато избави отдалечен удар на Георги Илиев, топката се озова в Карагарен, само че той беше обезверен от вратаря на гостите.

През втората част ЦСКА опита да се върне

Локомотив - ЦСКА 1:0
голмайстор: 1:0 Томашевич (16), ч. к - Томашевич (82)

Ето и съставите на двата тима:


Локомотив Пловдив: Луков, Малембана, Алмейда, Езе, Томашевич, Петрович, Умарбаев, Карагарен, Георги Илиев, Д. Илиев, Ожболт

ЦСКА: Бусато, Кери, Уот, Занев, Отабор, Малинов, Мазику, Соу, Албентоса, Антов, Гълъбов

арбитър: Станислав Тодоров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР