В Деня за защита на личните данни - 28 януари,

...
В Деня за защита на личните данни - 28 януари,
Коментари Харесай

Комисията за защита на личните данни отваря приемна днес

В Деня за отбрана на персоналните данни - 28 януари, Комисията за отбрана на персоналните данни ще отвори приемна за админи на персонални данни и жители, оповестиха от комисията.

От 10.00 до 12.00 часа през днешния ден в постройката на комисията специалисти от администрацията ще дават отговор на сложени въпроси на гости.

Денят на отбраната на данните към този момент се чества в международен мащаб и се назовава Ден на дискретност отвън Европа.

Денят е основан, с цел да подчертае смисъла на съответната отбрана на данните както в персоналния, по този начин и в професионалния живот на всеки жител, да образова обществеността за провокациите, свързани със отбраната на данните, и да осведоми хората за техните права и по какъв начин да ги упражняват, показват от комисията.

Комисията за отбрана на персоналните данни ще издаде две осведомителни брошури: "Съвременни закани и провокации пред отбраната на персоналните данни в подтекста на трендовете в развиването на изкуствения разсъдък и новите технологии за лицево различаване " и "Големи бази данни (BIG DATA) и свързаната с тях опция за профилиране ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР