В деня, в който внесоха обвинителния акт за катастрофата, причинала

...
В деня, в който внесоха обвинителния акт за катастрофата, причинала
Коментари Харесай

Бабата, отгледала Кристиан Николов: Виня го, всички го виним!

В деня, в който внесоха обвинителния акт за злополуката, причинала гибелта на Милен Цветков, пред Българска национална телевизия проговори бабата, отгледала Кристиан Николов, който дрогиран и с превишена скорост точно на Великден опустоши колата на журналиста и го умъртви на място.

" Виня го, да, несъмнено. Всички го виним. Това не трябваше да се случи ". С тези думи посреща екипа на националната телевизия бабата на Кристиан -Буря Пешева. " Знам, че е направил пакост и ще си излежи присъдата и толкова. Друго очаквате ли да кажа аз? ", добавя тя.

Илиана Кирилова, градски прокурор на София, разяснява старта на делото по този начин: " Кристиан Николов е управлявал автомобила си след приложимост на три типа опиати, амфетамин, кокаин и тетрахидроканабинол ".

Според обвиняването, казусът е дипломиран като изключително тежък, тъй като, с изключение на под въздействието на коктейл от опиати, Николов е управлявал мощния си джип с 99 километра в час, което два пъти над позволената скорост. Не е направил опит да спре и е заплашил живота на доста пешеходци, които в този миг са пресичали пред автомобила на Милен Цветков.

" Всички експертизи, които бяха нужни са назначени, осъществени и приобщени към делото. Въз основа на тях са повдигнати обвиняванията, въз основа на тях е направен обвинителния акт. Всички материали са предявени на потърпевшите лица и на Кристиан Николов ", сподели прокурор Кирилова.

Ако бъде приет за отговорен, Кристиан Николов може да получи присъда от 15 до 20 години или пожизнен затвор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР