В деня, в който спортните журналисти честват своя професионален празник,

...
В деня, в който спортните журналисти честват своя професионален празник,
Коментари Харесай

Конгрес на спортните журналисти от Югоизточна Европа в Пазарджик

В деня, в който спортните публицисти празнуват своя професионален празник, министърът на спорта и кметът на Пазарджик взеха присъединяване в конгреса на Асоциацията на спортните публицисти от Югоизточна Европа. Той се организира в в Пазарджик с присъединяване над 80 спортни публицисти от България, Унгария, Гърция, Турция, Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Черна гора, Молдова и Кипър.

 

" Щастлив съм, че за първи път в 45-годишната история на тази Европейска асоциация в управлението ѝ има представител на България ", съобщи министърът на спорта Димитър Илиев към Найден Тодоров, който е член на Изпълнителния комитет на Европейската асоциация.

 

Кметът на Пазарджик Тодор Попов посочи сериозните вложения, които общината прави в областта на спорта. С 53 клуба в 33 типа спорт и с годишна общинска дотация от към 10 млн. лева Попов заключи, че Пазарджик годишно печели сред 1500 и 1800 медала от национални, европейски, балкански и международни шампионати. Повод на конгреса в районния исторически музей - беше открита експозиция " Личности и събития в българския спорт ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР