В деня, в който си отиде спонсора на конкурса Мис

...
В деня, в който си отиде спонсора на конкурса Мис
Коментари Харесай

Жанета Осипова се изгаври с Христо Сираков

В деня, в който си отиде спонсора на състезанието Мис Плеймейт Христо Сираков, една от победителките в него разкри целия фалш в надпревари като това и сподели, че носителките на короната не са нищо повече от капризни празноглави дами без капка отговорност и достолепие. Жанета Осипова, която завоюва короната за 2018 година безусловно взриви публичното мнение на фенове и участници във „ Фермата”, откакто бе определена за аргатин, видя Hotnews.bg.

Въпреки че в това няма нищо извънредно, русата силиконка побесня, упрекна останалите фермери, че не я желаят измежду тях и ги заплаши с протест. В нервността си, тя не спря да крещи, да хвърля багажа си, наруши разпоредбите, като вкара куфара в спалнята на ратаите и по този начин откри опцията участниците в играта да бъдат санкционирани. Със сълзи на очи русокоската изясни, че тя е Жанета Осипова и всички я познават, до момента в който останалите фермери просто желаят да станат известни около нея.

Всички във „ Фермата” бяха шокирани от държанието й, а феновете също показаха неодобрението си: „ Изключително неуместно от нейна страна. Тя е наясно с разпоредбите но на каква се пробва да се направи не знам. Много се изложи”, разяснява Силвия Янкова. „ За голямо страдание това неразбирателство е заело мястото на някоя стойностна жена, която в действителност заслужава да бъде във Фермата!”, ядосва се Вилма Милкова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР