В деня, в който по българските екрана излиза черната хорър

...
В деня, в който по българските екрана излиза черната хорър
Коментари Харесай

Мария Бакалова с още два нови проекта

В деня, в който по българските екрана излиза черната хорър комедия с нейно присъединяване " Убийствена игра " (Bodies Bodies Bodies), Мария Бакалова влезе в заглавията и от другата страна на океана. Специализираното издание Deadline разгласи новите два плана с нейно присъединяване. Това са филмът Fairyland, продуциран от дъщерята на Франсис Форд Копола - София, а Unfrosted: The Pop-Tart Story - първият режисьорски опит на комика Джери Сайнфелд. Все още не се загатват детайлности за функциите, само че изданието прецизира, че във втория ролята ще бъде дребна.
Прочетете още
В своя профил във Facebook 26-годишната българска актриса реагира с думите: " До момента това беше прелестна година и това е всичко, което ще кажа към този момент. "



Fairyland е акомодация по романа на Алисия Абът " Мемоар за моя татко ", който споделя за Сан Франциско и неговия цветен живот през 70-те и 80-те години малко преди и малко след експлоадирането на епидемията от СПИН. Режисьорът ще бъде Андрю Дърам, а в историята за татко и щерка Бакалова ще си партнира със звезди като Емилия Джоунс, Джина Дейвис, Коди Фърн и артиста на " Куийн " Адам Ламбърт.

Когато нейната компания American Zoetrope придобива правата за филмиране от Абът през 2013 година, София Копола има намерение сама да напише сюжета дружно с Дърам. В последна сметка тя остава на борда единствено като продуцент, дружно със своя брат Роман Копола - номиниран за " Оскар " за сюжета на " Царството на пълнолунието ", който написа в съавторство с Уес Андерсън.

" Приказка за упоритост, изменничество, захар и застрашителни млекари ", по този начин се показва Unfrosted - режисьорския дебют на известния комедиант Джери Сайнфелд. През 1963 година фирмите за зърнени закуски Kellog`s и Post водят яростна конкуренция кой ще сътвори най-продавания артикул. Във кино лентата, който е продуциран от стриймиг колоса Netflix, вземат участие още Хю Грант, Мелиса Маккарти, Ейми Шумър, Джеймс Марсдън, Крисчън Слейтър и други

Deadline напомня, че Бакалова изгря на екрана дружно с " Борат: последващия кинофилм " на Саша Барон Коен, получавайки номинация за " Оскар ". Освен в Bodies Bodies Bodies, който сега е по екраните, и излезлия по-рано по Netflix " Балонът " на Джъд Апатоу, следващата година ще я забележим в дълго чакания филм на Marvel " Пазители на галактиката 3 " като руското куче Козмо. Предстои ѝ и приключенската комедия " Меден месец " по Amazon Prime Video - компанията, който сподели и " Борат ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР