В деня, в който Netflix пуска очаквана с огромен интерес

...
В деня, в който Netflix пуска очаквана с огромен интерес
Коментари Харесай

Коя е Ребека Лус - жената, която за малко да унищожи живота на Дейвид и Виктория Бекъм

В деня, в който Netflix пуска предстояща с голям интерес документална поредност за Дейвид Бекъм и фамилията му, испанският в. „ Ас “ се сети за изкусителката Ребека Лус, която съблазни англичанина, написа  

Бивш модел, актриса, тя бе наета от фамилията като персонален помощник, до момента в който Дейвид играеше за Реал Мадрид. Предполагаемата й спекулация с британския футболист я трансформира в международна звезда най-много от изявленията на таблоида „ Нюз ъв дъ уърлд “, а също и в друга медия на Рупърт Мърдок – в тв канала Sky One на империята му Sky.
                             

Ребека твърдеше, че е имала 4-месечна връзка с футболиста, до момента в който е живеел в Испания, само че Дейвид и Виктория отхвърлят слуховете още тогава, отхвърлят ги и до през днешния ден.

Къде е Ребека Лус две десетилетия по-късно? От испанска народност, с татко нидерландец и майка британка, тя взе повече от 338 000 евро, с цел да опише историята си с Дейвид Бекъм във вестник " News of the World ", плюс още 166 000 евро от Sky One за откровения за тяхната спекулация.

Тези изявления юристите на Дейвик Бекъм на вятъра пробваха да спрат, въпреки да пробваха всички вероятни средства. И до през днешния ден Бекъм отхвърля изневярата и твърди, че това са единствено клюки, целящи да разбият фамилията му.
                             

Ребека сполучливо яхва гребена на вълната, откакто добива известност посредством таблодите и става същинска риалити зведа, участвайки в няколко излъчвания през годините -  Celebrity Love Island, Big Brother, X Factor, и Treasure Island.

А какво се случва през днешния ден с към този момент 46-годишната Ребека? Тя е надалеч от медийните прожектори в норвежката провинция, където живее щастливо във плантация със брачна половинка си и двете си деца. 
                             

Много дейна в обществените мрежи, където има повече от 16 000 почитатели, Ребека Лус всекидневно споделя препоръки за йога, дисциплинираност, в която тя е професионалистка. Мъжът ѝ работи като доктор в Норвегия. Двамата се женят през 2012г. Имат и две деца  - на 13 и 10 години.
                             

„ Ако някой се беше обърнал към мен преди 10 години в Лондон и ми беше споделил, че един ден ще пребивавам в остаряла селска къща в дребен град в норвежките планини, омъжена и майка на две деца, щях да му се изсмея “, признава тя в формалния си уеб страница. 

„ Но ето ме тук. Много надалеч от Лондон и Мадрид, от блясъка, лукса и камерите, които в миналото бяха моят живот. И по-щастлива от всеки път. Това е прелестното в живота: в никакъв случай не знаеш какво ще донесе утрешният ден “, прибавя тя.

Вижте ТУК още фотоси на дамата, която щеше да раздели семейство Бекъм. Ето по какъв начин е изглеждала по време на хипотетичната спекулация с футблиста:
 Ребека Лус - дамата, която щеше да раздели Дейвид и Виктория Бекъм  Ребека Лус - дамата, която щеше да раздели Дейвид и Виктория Бекъм  Ребека Лус - дамата, която щеше да раздели Дейвид и Виктория Бекъм  Ребека Лус - дамата, която щеше да раздели Дейвид и Виктория Бекъм                              
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР