В деня, в който майка ми умря, аз братята и

...
В деня, в който майка ми умря, аз братята и
Коментари Харесай

Не бях родена за попзвезда: Шиниъд

" В деня, в който майка ми умря, аз братята и сестра ми влязохме в къщата й за първи път от няколко години. Да търсим личните си секрети. Не нейните. В банята към момента имаше счупени пластмасови лебеди. Решителни. С дълги вратове. Замръзнали. Сякаш нищо не се бе случило.
 Взех от стената в спалнята й единствената фотография, която тя в миналото бе държала там, която бе на папа Йоан Павел II. Тя бе направена при визитата му в Ирландия през 1979 година " Млади хора на Ирландия ", сподели той, откакто направи зрелище, като целуна земята на дъблинското летище, като че ли полетът е бил прекалено плашещ. " Обичам ви. " Така си просеше похвали. Никой не ни обичаше. Дори и Бог. Разбира се, даже майките и бащите ни не можеха да ни понасят.
 През 1978 година Боб Гелдоф скъса фотография на Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта по време на музикално предаване, тъй като скапаното им парче " Летни нощи " бе номер едно седем седмици и най-сетне сингълът на Гелдоф и " Бумтаун Ратс " го бе надминал.
 Намерението ми постоянно е било да унищожа фотографията на майка ми с папата. Тя бе знак на неистини, лъжци и принуждение. Този тип хора, които пазеха сходни неща, бяха дяволи като майка ми. Никога не знаех по кое време, къде и по какъв начин щях да я унищожа, само че щях да го направя, когато дойдеше точният миг. И с това мислено от този миг нататък прозорливо я носех на всички места, където живеех. Защото на никого не му пукаше за децата на Ирландия.
....
Много хора споделят или мислят, че късането на фотографията на папата е разрушило кариерата ми. Аз не считам по този начин. Аз считам, че фактът, че имах албум преди всичко в класациите унищожи кариерата ми, а скъсването на фотографията ме върна на вярната пътека. Пак трябваше да си изкарвам прехраната с живи осъществявания. А съм родена тъкмо за това. Не съм родена да бъда поп звезда. За това би трябвало да  си положително момиче. Да нямаш прекомерно доста проблеми ", написа в автобиографията си Шиниъд О`Конър, издъхнала на 26 юли 2023 година, сряда.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР