В деня в който машините паднаха жертва на ДАНС, Кирил

...
В деня в който машините паднаха жертва на ДАНС, Кирил
Коментари Харесай

Политолог: Единственото, което направи правителството на Денков, е да оплеска изборите

В деня в който машините паднаха жертва на ДАНС, Кирил Петков направи прочит на обстановката: „ ГЕРБ може да са трета политическа мощ в София и се чудят какви номера да създадат. “

Два дни откакто Хекимян падна жертва на Григорова водачът на ГЕРБ върна на Кирил Петков: „ По-добре държавна благосъстоятелност в сравнение с държавна сигурност. “ После през усмивка прикани симпатизантите на ГЕРБ да гласоподават по съвест.

Следва въпросът дали след втория ден за размисъл не следва разпад? Все отново тази некоалиция си има толкоз подкопаващи неконструкцията търкания: за дерогацията, за новия външен дълг, за левчето което страната би ни върнала от цената на бензина, в случай че нямало министри на хранилка в „ Лукойл “, за това кой ще е отговорен, в случай че затворим ТЕЦ-овете и още и още.

Ако безпристрастен се наслаждения на единствено ден връзка сред водачите на ПП-ДБ и ГЕРБ с право ще откри че тези хора едвам прикриват ненавистта си един към различен.

Докога може да се ръководи по този начин и дали втория тур на изборите няма да извади бригадата по демонтажа на едвам крепящото се нещо? На тези въпроси отговаряха политическият ПР Нидал Алгафари и политологът Слави Василев в студиото на „ Челюсти “ по NOVA NEWS.

„ Единственото, което направи държавното управление на Денков е да оплескат изборите, а точно това, което сътвориха преди първия тур “, сподели Василев.

„ Управляващите направиха всичко допустимо, с цел да изчистят имиджа си един на различен. Дадоха опция на Пеевски да се издигне и той се издига “, уточни Алгафари.

Василев сподели, че Пеевски е балансьор сред два „ гнили детайла “. По негови думи ръководството се базира на съюз сред непримирими сътрудници и не създава нищо друго с изключение на кавги.

Алгафари пък счита, че има непоклатимост и сигурност в ръководството. По думите му свадите значат разногласия, а в разногласието се ражда истината. „ Ще се нашамарят един различен, само че ще вървят в вярната посока – към Европа, към цивилизования свят “, сподели ПР-ът.

Василев е на мнение, че аргументът, в случай че не е политическата сглобка, България ще отиде на Изток, е подправен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР