В деня преди карнавала (20 май 2022 г.) на сцената

...
В деня преди карнавала (20 май 2022 г.) на сцената
Коментари Харесай

На концерт в петък с Jeremy?

В деня преди карнавала (20 май 2022 г.) на сцената на площад „ Възраждане “ габровци и гостите на Габрово ще могат да се насладят на различното рок звучене, пресипнал вокал и меланхолични рифове на група Jeremy?.

Това е една от най-впечатляващите български рок банди. Наричат ги кралете на инди-рока у нас. Групата е учредена през 2010 година от Ерсин Мустафов (вокали и китара) и Ташо Колев (китара) в гр. Каварна. По-късно към тях се причисляват Емилиян Бонев (бас и вокали) и Росен Ватев (барабани). Първият им сингъл е песента Runaway, а видеото към нея се появява през 2014 година. Групата нашумява със сингъла си „Fake fruits“, чийто клип е предаван в балканската версия на MTV през 2015 година. С тази ария тя взе участие в интернационалния конкурс „International Songwriting Competition“ и печели първо място. Две песни на Jeremy? са включени в саундтрака на български кино продукции: „I Want To Be Like You“ и „Докато Ая спеше“. През февруари 2016 година „Куин“ обявяват, че Jeremy? ще подгряват концертите им в България, Полша и Румъния. Групата съчетава динамичност, сила и план в изкуството си.

Jeremy? ще се качат на сцената на пл. Възраждане в 20.00 часа, а по време на тяхното осъществяване небето на Габрово ще бъде огряно от лазерно шоу.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР