В Деня на Земята десетки ученици, учители и родители обединиха

...
В Деня на Земята десетки ученици, учители и родители обединиха
Коментари Харесай

„С мисъл за бъдещето“: С екокампания район „Връбница“ отбеляза Деня на Земята

В Деня на Земята десетки възпитаници, учители и родители сплотиха напъните си за разчистване на зелените пространства в 74 СУ „ Гоце Делчев “ и 140 СУ „ Иван Богоров “ в регион „ Връбница “. Инициативата е част от огромната акция „ С мисъл за бъдещето “, чиято цел е повишение осведомеността за екологичните проблеми и поощряване на младежите да бъдат дейни жители в своята общественост.

В акцията се включиха кметът на регион „ Връбница ” Младен Младенов и шефовете на 74 СУ „ Гоце Делчев “ и 140 СУ „ Иван Богоров ”. Заедно с деца и родители, те приканиха жителите на региона да бъдат виновни към опазването на околната среда.

„ Тепърва предстоят и други начинания, в които ще включим повече деца и юноши. Идeятa e дa помогнем на млaдeжитe да бъдат cъпpичacтни ĸъм вcичĸo, ĸoeтo ce cлyчвa в регион „ Връбница ”, както и да ги предизвикваме да поемат надзор над личното си бъдеще, като осъзнаят, че те са тези, които го моделират ”, сподели кметът на региона Младен Младенов.

Кампанията „ С мисъл за бъдещето “ се реализира с поддръжката на Столична община и Регионално ръководство на образованието.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР