В деня на своя Патронен празник – 7 декември, Второ

...
В деня на своя Патронен празник – 7 декември, Второ
Коментари Харесай

Второ СУ „Н. Й. Вапцаров“-Монтана открива два иновативни кабинета /снимки/

В деня на своя Патронен празник – 7 декември, Второ СУ „ Н. Й. Вапцаров “ в Монтана ще открие новаторски кабинети. Новите, съвременни и новаторски стаи по География и стопанска система и История и цивилизации, ще са освен място за учене, само че и за провокиране на интереса на учениците към общестнените науки.
От 2021-2022 образователна година Второ СУ е новаторско учебно заведение, а главната цел на управлението и колектива на образователното заведение е да изградят новаторска среда, която да предизвиква учениците към креативно развиване, изобретателно мислене и иновативност.
Стремeжът към основаване на модерна положителна образователна среда е подбуден от вярата, че бъдещето е една симбиоза сред обичаи и нововъведения, сподели шефът на учебното заведение госпожа Елка Станева.
Тържественото разкриване на новите образователни кабинети ще бъде от 11 часа.
Присъстващите би трябвало да показват разполагаем зелен документ, в случай че не имат подобен от учебното заведение ще им бъде изработен бърз тест, с цел да се спазят ограниченията за сигурност, свързани с COVID-19.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР