В деня на Свети Архангел Михаил - пазителят на реда

...
В деня на Свети Архангел Михаил - пазителят на реда
Коментари Харесай

Йордан Рогачев поздрави колегите си за Архангеловден

В деня на Свети Архангел Михаил - пазителят на реда и законността, българската полиция чества своя професионален празник. В тази връзка Директорът на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Йордан Рогачев поздрави чиновниците от структурите на дирекцията:

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Имам достойнството и удоволствието от името на управлението на ОДМВР-Пазарджик и персонално от свое име да ви поздравя по случай професионалния празник на българската полиция 8-ми ноември „ Архангеловден ”!

Убеден съм, че макар проблемите, несгодите, напрежението и напрежението ще съумеете да запазите в себе си високия морал на българския служител на реда. Бъдете уверени, че няма по-голяма премия за нас от това да виждаме в очите на жителите признателност и благодарност от професионално свършената работа!

Благодаря ви за това, че всеки ден поставяте публичния интерес над персоналните си проблеми и съумявате да постигате триумфи, с които всички ние да се гордеем!

Възползвайки се празничното въодушевление и поисквам на всички вас, на вашите фамилии и близки здраве, дългоденствие и мощен дух!

СТАРШИ КОМИСАР ЙОРДАН РОГАЧЕВ
ДИРЕКТОР НА ОДМВР-Пазарджик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР