В Деня на Съединението благотворителният Мач на надеждата събра президента

...
В Деня на Съединението благотворителният Мач на надеждата събра президента
Коментари Харесай

Президентът Радев и премиерът Денков заедно на мач навръх Съединението

В Деня на Съединението благотворителният " Мач на вярата " събра президента Румен Радев и премиера Николай Денков, видя кореспондент на " Фокус ". 

Публиката на Националния стадион " Васил Левски " остана прелестно сюрпризирана да види президента и министър-председателя, който седнаха един до различен в ложите и размениха няколко другарски реплики за идния друбой. Тема на диалога им, траял и през съвсем цялото първо време, най-вероятно е била потопът по Южното Черноморие, станал причина за гибелта на няколко души и това по какъв начин ще работят институциите в дните след нещастието. 

Макар и да е традиция и по протокол двамата значими мъже в страната да са настанени в центъра на първия ред в формалната ложа, появяването им там дружно, изненада и публицистите, и пристигналите на мача. В последните дни политическата конюнктура сложи Радев и Денков още веднъж в центъра на вниманието, като поради техни изявления и разменени, въпреки и задочно реплики, нямаше индикации, че това ще се случи. Компания на двамата правеше кметът на София Йорданка Фандъкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР