В деня на първото състезание за номиниране на републиканците меморандумът

...
В деня на първото състезание за номиниране на републиканците меморандумът
Коментари Харесай

Председателят на DNC казва, че останалите кандидати за номинация на Републиканската партия са ултра МАГА

В деня на първото съревнование за номиниране на републиканците меморандумът на националния комитет на Демократическата партия разказва оставащото поле на републиканците като група политици, докарани толкоз надалеч до право от някогашния президент Доналд Тръмп, че никой от тях не може да завоюва общи избори.

„ Конкуренцията за базата MAGA докара до най-екстремното, извънредно дясно поле на Републиканската партия в историята “, сподели ръководителят на DNC Джейми Харисън в записка, споделена първо с CBS News.

Бележката предлага взор върху мисленето на съдружниците на президента Байдън, когато Републиканската партия навлиза в сериозен стадий от изборите през 2024 година –  и след изследване на CBS News, оповестено в неделя, което сподели по-висок % от евентуалните гласоподаватели в цялата страна на общи избори, избирайки някой от тримата евентуални претенденти на Републиканската партия за президент пред господин Байдън. В анкетата някогашният дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли води с осем точки, губернаторът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР