В деня на отворени врати,заместник областният управител Александър Йотков посети

...
В деня на отворени врати,заместник областният управител Александър Йотков посети
Коментари Харесай

Тематични ателиета представиха в Дневния център за пълнолетни с увреждания

В деня на отворени порти,заместник регионалният шеф Александър Йотков посети Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в Плевен.

Събитието е проведено във връзка идните коледни празници и има за цел да показа тематичните ателиета „ Работилница за коледни сувенири ” и „ Работилница за коледни кексчета ”.



Картички и сувенири, ръчно направени от младежите, посещаващи центъра, се предлагаха на Благотворителен коледен базар. Събраните средства ще бъдат употребявани за подкрепяне активността на обществената услуга.



На събитието участваха представители на дирекция „ Социално подкрепяне ”, Висше военновъздушно учебно заведение „ ГеоргиБенковски ”, Медицински университет - Плевен, представители на организации и компании, съпричастни към активността на центъра, доброволци, близки и другари.

Директорът на Дневния център за пълнолетни лица Анелия Цонева описа наАлександър Йотков за профилираната услуга, която дават. В момента центърът се посещава от 32 пълнолетни консуматори, на които се обезпечават благоприятни условия за обществени контакти, поддръжка от експерти, грижа от кинезитерапевт, занимания в ателиета, паневритмия, йога, разнообразни игри и екскурзии.



Това е място, в което има доста усмивки и положителна сила, а младежите от центъра, се нуждаят от повече другарство и внимание. Затова всеки е добре пристигнал при тях. Със сигурност ще получи доста обич и топли обятия!

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР