В деня на офертите – петък, 23 ноември, погребална агенция

...
В деня на офертите – петък, 23 ноември, погребална агенция
Коментари Харесай

Италианска погребална агенция с оферта за черен петък – купи днес, умри, когато искаш

В деня на офертите – петък, 23 ноември, погребална организация от Северна Италия предложи погребения на понижени цени. Не става въпрос за черен комизъм в черния петък, а за действителна промоция на погребения.
Агенцията в Колоньо Монцезе, до Милано, пусна предложения за 20% отстъпка в цената за „ грациозен пакет погребения” – т.е. от 2499 на 1999 евро, включително и за кремиране. На уеб страницата на организацията е допустимо „ пакетът погребение” да се купи в черния петък, без обаче да е належащо да се умира на 23 ноември. Така зове и рекламата на организацията – „ Купи през днешния ден с отстъпка погребението си и умри, когато искаш”. Според директорката на компанията Росела дел Ока и „ те, по сходство на всички огромни компании, се пробват да предложат специфични цени за клиентелата си”. За аутлета на погребенията от северното италианско градче обаче истинските промоции напълно не са оригиналност. Агенцията е известна в зоната с отзивчивите си акции и с добре списвания си блог, цялостен със препоръки – за това какво да носи в ковчега умрелият, какво да се напише на погребалната му плоча и други
В Италия има много погребални организации с духовити отзивчиви акции. Много известна е и „ Тафо”, която е същински феномен в обществените мрежи, които й присъдиха наградата за „ най-хубав бранд онлайн”. Агенцията печели доста лайкове с остроумните си лозунги, като да вземем за пример „ Не се ваксинирайте, ние сме подготвени за епидемия”, „ Излизайте в най-големите жеги и пийте малко вода” и др.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР