В Деня на Независимостта, Славчо Атанасов – кандидат за кмет

...
В Деня на Независимостта, Славчо Атанасов – кандидат за кмет
Коментари Харесай

„Съединени за Пловдив“ с „Развей трибагреника!“


В Деня на Независимостта, Славчо Атанасов – претендент за кмет на коалиция „ Съединени за Пловдив “, водачи и деятели на партиите от групировката раздадоха хиляди български флагове на пловдивчани на площад „ Стефан Стамболов “.

В ранните часове на празничния ден десетки минувачи избраха да развеят флагчетата незабавно и оцветиха празнично Главната.

По същото време представителите на единствената локална коалиция, записана за присъединяване в изборите през октомври  –  Владимир Кисьов, Лилия Недева и Стефан Аксиев се включиха в молебена в храм „ Света Неделя “ и поставиха цветя на паметната плоча на Александър Малинов до Източната врата на Стария град.

По-късно денем Славчо Атанасов и заместник- ръководителят на Общински съвет – Пловдив Николай Бухалов сервираха венец от името на “Съединени за Пловдив ” пред Колоната на Независима България на пл. “22 септември ”.

“След Съединението, Денят на Независимостта е втория празник, извоюван без непозната помощ, с помощта на самочувствието и увереността на българския народ. Ние, пловдивчани, най-добре можем да оценим това. А знаете ли, че Независимостта на България има химн? При това  –  написан от пловдивчанин. Георги Шагунов написа текста и музиката един час, откакто е получена телеграмата за провъзгласяването на Царство България на 22 септември 1908 година ”, показа Славчо Атанасов пред съидейници на площада.

Кампанията „ Развей българския трикольор “ е традиция за Славчо Атанасов. Тя се организира за 11-та поредна година. Обичайно това се случва на 6 септември, в Деня на Съединението. Заради деня на печал за починалите при наводнението в Созопол, тази година акцията беше отсрочена за идващия огромен български празник – Деня на Независимостта.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР