В деня на майстора, ние, от „Марица“ - любимият всекидневник

...
В деня на майстора, ние, от „Марица“ - любимият всекидневник
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пуснаха в OLX творби на Слона, Златю и Кр...

В деня на майстора, ние, от „ Марица “ - обичаният ежедневник на България, още веднъж сме ви приготвили забавни и любопитни четива. Както се споделя - за всекиму съгласно усета! Утре на сергиите ви чака десертът, а в този момент акцентите!

Пуснаха за обмен в OLX произведения на Слона, Златю и Кристо

Творби на най-големите български художници се появиха измежду обявите за продажби на артикули втора употреба в интернет, видя кореспондент на " Марица ". Картините са пуснати за обмен в OLX, като се оферират без гаранция за достоверност или съпътстващ ги документ.

От продавалника в нета ценителите могат да се снабдят с рисунка с туш на Златю Бояджиев за 495 лв., две картини на Георги Божилов - Слона на цени от 2000 и 12 500 лв., Дечко Узунов, Йоан Левиев, Давид Перец и още доста други. 500 лв. пък е картина на Радул Шишков.

Пловдивчани бягат от „ Астра Зенека “, джипитата няма кого да ваксинират

Пловдивчани към този момент не желаят да се имунизират с „ Астра Зенека “, а това ще докара до завършек на имунизационната акция. Това сигнализира пред „ Марица “ доктор Костадин Сотиров, ръководител на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Пловдив. Той разяснява, че повода за големия отлив и боязън от английската ваксина са три следващи удара против нея.

Не отписвайте кабинет на ГЕРБ, няма различен работещ вид

Интервю особено за " Марица " с Георги Харизанов, изпълнителен шеф на телевизия „ Европа “, член на ГЕРБ и създател на Института за дясна политика.

Търговец преметна служащи с помощите от 24 лв. дневно

Пловдивчани се жалват за заплата в плик и тормоз на работното място пред синдикатите. Този и още десетки сигнали против неточни шефове са подадени през мобилното приложение на КНСБ - VOX по време на пандемията. Преди 13 март 2020 година нямаше нито една тъжба под тепетата. Негативните практики са основно в региона на търговията и услугите.

Българин в листата на милиардерите на Forbes

За първи път българин попадна в листата на милиардерите на авторитетното издание Forbes. Роденият във Варна Влад Тенев заема 2674-то място с чисто положение от един милиард $ в 35-ото издание на годишната ранглиста на списанието.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР