В деня на жената, от любимата спа дестинация на българите

...
В деня на жената, от любимата спа дестинация на българите
Коментари Харесай

Парижки шик и петзвездна наслада поднася на дамите Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград по случай 8-ми Март

В деня на дамата, от обичаната спа дестинация на българите са подготвили цветя за всяка жена, както и безвъзмездна самостоятелна консултация с професионален съветник на Anne Semonin Paris.

 

С цвете и първокласна парижка козметика ще посрещат дамите на 8-ми март в петзвездният, първокласен Макси Парк Хотел & СПА във Велинград.

 

Специално по случай Деня на дамата, националният съветник за България на френския козметичен бранд Anne Semonin Paris ще отговори на въпросите, свързани с хубостта и здравето на нежната женска кожа и като комплимент ще зарадва всяка от посетителките с направена персонално за всяка от тях лична „ Рецепта за хубост “. Козметиката ще бъде за дамите, които си запазят спа процедура на 8 март.

 

За да се възползват от това извънредно прекарване, искащите да си подарят още малко осмомартенска хубост е належащо само да се свържат със Спа рецепцията на Макси Парк Хотел & СПА във Велинград и да запазят час.

 

И това не е всичко, дамите ще получат в допълнение 15% отстъпка при покупка на артикули на марката Anne Semonin Paris, с цел да бъде всеки ден празник за тяхната кожа.

 

За положителното въодушевление на всички посетители в ресторанта на Макси Парк Хотел & СПА във Велинград ще се погрижат изпълнителите от “Компакт Дуо ”, а магичната атмосфера в Лоби бара на хотела ще поддържа пианистка, като особено за празника е поканен и саксофонист.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР