“В деня на храбростта, много хора не знаят, че нямаме

...
“В деня на храбростта, много хора не знаят, че нямаме
Коментари Харесай

Костадинов: Борисов си играе с инфантилите от ПП и ДБ

“В деня на храбростта, доста хора не знаят, че нямаме пленено българско знаме - пленено ли е знамето на България от 49 Народно събрание? " стартира диалога Беновска. Костадинов отговори, че знамето на България е паднало преди десетилетия в калта и към момента не е вдигнато. Лидерът на “Възраждане " разяснява, че 6-ти май е празник на българската войска последните 30 години, а в хилядагодишната история на България празникът е прочут с доста друга символика - от Гергьовден стартира земеделската година. “За мен символиката е за началото на доста дейна и тежка работа, в която да вдигнем падналото в калта знаме " съобщи Костадинов.

“Какво се случва в 49 Народно събрание? Ще има ли кабинет? " попита Беновска, а Костадинов изрично отговори, че няма по какъв начин да се получи, а в случай че се случи - то ще е кабинет на самоубийци и ще е плод на блудничество. “Всеки един от участниците ще знае, че може да оцелее вероятно този, който първи напусне обединението и ритне столчето на кабинета, който си е надянал примката за обесване. Едно такова държавно управление, няма да е устойчиво " съобщи Костадинов.

“Не е ли Бойко Борисов умният, който ще оцелее? " попита Беновска. Лидерът на “Възраждане " разяснява, че Борисов оцелява със загуби, единствено поради това, че през 2019 година ГЕРБ е съумяла да завоюва 50 % от общините. “Той е наясно, че в случай че направи държавно управление, това значи оптимално раздробяване на главната му структура, която крепи политическата му власт и към момента крепи локалното господство на ГЕРБ - наличието в локалните общински препоръки. Той няма да направи държавно управление, ще оцелее, само че ще оцелява с цената на загуби, тъй като на локалните избори няма да успее да задържи общините " счита Костадинов. Лидерът на “Възраждане " продължи с това, че Борисов си играе с Политическа партия и Демократична България, тъй като те са най-големите “политически инфантили ", които България е виждала и в случай че бяха политически грамотни - нямаше да седнат на една маса с Борисов. Костадинов съобщи, че всяка партия може да си разреши такава среща, тъй като Народното събрание е за диалози, единствено че “Възраждане " са отишли, с цел да кажат, че имат основни идеологически и цивилизационни разминавания с ГЕРБ и заради тази причина няма по какъв начин да ги поддържат, до момента в който Политическа партия и Демократична България влизат в диалози, макар че Политическа партия е била основана с концепцията да изчегърта ГЕРБ, да унищожи въздействието ѝ и да вкара Борисов в пандиза, а в този момент сядат на една маса и му се молят да ги поддържа, той им слага условия, те ги извършват, поддържат неговия претендент за ръководител на Народното събрание и това в очите на техните гласоподаватели е изменничество и оскърбление. “Всеки един ден, в който Борисов “води " договаряния с Политическа партия и Демократична България, е ден, в който те ерозират. По няколко десетки хиляди души всеки ден ги напущат " съобщи Костадинов. Той разяснява, че изследването на Сова Харис демонстрира ясно 4-те разновидността преди българското общество - 20 % от хората споделят, че би трябвало да има държавно управление с първия мандат, а 25 % са дали своят вот за ГЕРБ, 19 % считат, че би трябвало да има нови избори, 17 % считат, че би трябвало да има държавно управление с третия мандат, а за “Възраждане " са дали своят вот 14 %, 11 % считат, че би трябвало да има държавно управление с втория мандат, а Политическа партия и Демократична България са имали двойно повече гласове на изборите, което значи, че или техните избиралите по принцип не желаят те да ръководят, или към този момент не желаят да гласоподават за тях.

Беновска попита, от кого са основани Политическа партия, с цел да изчегъртат ГЕРБ, а Костадинов отговори, че са основани от американците, които от време на време подменят своите прислужници, тъй като в случай че прекомерно дълго задържат локалните марионетки, стартират да се овластяват и да се самозабравят. “Подцениха Бойко Борисов, който държи да бъде техния човек в България. 2010 година пристигна шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ и похвали Борисов пред всички, тупайки го по рамото, казвайки - това е индивидът на Централно разузнавателно управление на САЩ на Балканите. Това беше унизително за хората, само че не и за ръководещите тогава. Те се хвалеха. Той държи да бъде и продължава да е техният човек. Неговото оцеляване минава през това да унищожи другия американски план и се оправя сносно. Той разделя Политическа партия от Демократична България, показвайки огромен афинитет и благосклонност към Доносническа България, до момента в който към Политическа партия е безсърдечен " акцентира Костадинов.

“Ще ви даде ли третия мандат президентът? " попита Беновска. Костадинов отговори, че няма, тъй като са отвън Вашингтонския консенсус, който споделя няколко съществени постулата, върху които се крепи българската политика - България е американска колония, второ - това не се подлага на полемика, трето - не предстои на коментар и четвърто - не предстои на смяна. “Нас ще се пробват да ни държат оптимално настрана. Американските медии, които управляват изцяло медийния пейзаж в България, основават море от подправени вести, в които плуват единствено техните избраници " разяснява Костадинов. Беновска означи, че и Борисов към този момент се противи против медийното отразяване, а водачът на “Възраждане " разяснява, че Борисов от дълго време има своите ходове - една напред, две обратно, една настрана с медиите и няма нищо ново.

“Не наля ли масло в огъня съветската посланичка като сподели, че би гласувала за вас, в случай че беше българска? " попита Беновска. Костадинов разяснява, че Беновска е била на конференция на Политическа партия и Демократична България, на която е задала въпрос на Петков, който в отговор се е похвалил, че четирима министър-председатели на европейски страни го подкрепили. “От една страна имаме един дипломат, на който задават въпрос - в случай че е български жител, би дал своя вот за “Възраждане ", тъй като е единствената пробългарска мощ. Другите се хвалят с поддръжка на непознати страни, вървят неприкрити в американското посолство, копнеят да се наредят до дясното коляно на американския дипломат или до полата на предходната и същите тези хора лицемерно изясняват по какъв начин това било интервенция във вътрешните работи. Как е допустимо българското външно министерство да излезе против изявление на съветската посланичка, а не против публично декларирана позиция, каквато е на четиримата европейски министър-председатели. В единия случай приказваме за главите на изпълнителната власт. В дипломатичната процедура Руската Федерация може да каже, че госпожа Митрофанова показва персонално мнение и дава отговор на предполагаем въпрос " разяснява Костадинов.

Той попита какво може да се каже за бруталната интервенция на американския дипломат, който на втората седмица от своя мандат обикаля българските ведомства, отива при ръководителя на Народно събрание, при министър-председателя и министерствата, а сред краткотрайно е бил на публична закуска, на която акцентира, че България би трябвало да вкара еврото. Беновска акцентира, че посланикът е отишъл предишният петък по тъмна доба, когато към този момент няма никой в Народно събрание, нямало е прессъобщение. “Държа в ръцете си това, което са ни пуснали от Министерски съвет и Народно събрание - Гълъб Донев и Росен Желязков. Там се чете един и същи текст, че на н. прочие Посланик Кенет Мертен е дадена висока оценка за поддръжката за модернизацията на българските въоръжени сили и придобиването на нови качества, както и за постигането на енергийна диверсификация на страната и района като България продължи да работи с американците за създаване на междусистемни газови връзки и обезпечаване на свежо нуклеарно гориво. Беновска акцентира, че в текста е записано да укрепим върховенството на закона и поддръжката за Украйна и най-после милостиво дава обещание включване на България в програмата на Съединени американски щати за безвизови пътувания. Костадинов разяснява, че това на процедура е директива, с която индивидът е пристигнал и се чака осъществяване. Лидерът на “Възраждане " акцентира, че изказванията на Мертен са останали без никаква реакция от страна на външното министерство, а са излезли с позиция за н.пр. Митрофанова на четвъртия ден след изявлението при Карбовски, което значи, че е имало напън върху министерството от страна на господарите на българското държавно управление Съединени американски щати.

Беновска помоли Костадинов да изиграе празникът, който ще настъпи, в случай че президентът даде мандата на “Възраждане ", водачът на партията отговори, че няма да е празник, само че огромна част от българските жители ще видят за първи път опция за сформиране на българско държавно управление, което не се е случвало 33 години. “Нашите държавни управления се сформират, както споделяше Ахмед Доган - всичко в България се случва, в случай че не с моето утвърждение, то най-малко с моята усмивка. Той беше на среща в Кочан и сподели - аз систематизирам порциите на властта. Тогава доста хора излязоха да гласоподават, вдигайки вълна в интерес на ГЕРБ, тъй като те тогава не отидоха да гласоподават за Бойко Борисов, а против Ахмед Доган. Този резултат, който Борисов реализира през 2009 година, в никакъв случай повече не можа да го реализира " разяснява Костадинов. Беновска напомни какво е споделил Доган в увод на книга на Самуел Леви - не са ни нужни герои, спасители, не търсете настойници, огледайте се в себе си. Костадинов съобщи, че не желае да разяснява Доган, тъй като съгласно него има извънредно отрицателна роля в българската история и политика.

“Какво ще кажете за това, което се случва в България, заради липса на държавно управление? " попита Беновска и пожела да видят част от седмичния коментар.

Костадинов означи, че в коментара се вижда на фотография надпис на британски на българската граница и акцентира, че няма друга страна, която да има публични надписи на британски. “В момента 33 години по-късно умира инсталираният режим. Той сега се разлага и разпада и това, което се случва не е неприятно. Изключително хубаво е. Представете си, че се сътвори едно мощно устойчиво евроатлантическо държавно управление, тъй като огромният плач е, че няма държавно управление и на следващия ден няма да изгрее слънцето. Последното устойчиво евроатлантическо държавно управление на България беше на Кирил Петков и с помощта на него България устойчиво задлъжнява с десетки милиарди левове и единствено за тази година бюджетът планува 12,4 млрд лв. нов дълг. Това е невиждан мащаб. Никога не сме имали подобен голям бюджетен недостиг. Ако се сътвори едно такова устойчиво евроатлантическо държавно управление, което устойчиво продължи да унищожава финансите на страната. Кое ни е по-скъпо 100 млн лв. за нови избори или държавно управление, което да ни задълбочи дупката в бюджета с още 15 млрд лв.? Никога не се случват хубавите неща бързо и елементарно в територия, която е овладяна, дехуманизирана към този момент 33 години. На нас ни лишиха всичко - инструментите за произвеждане и за защита. Днес ще имаме церемониал с техника, закупувана 89-90 година. Отнеха ни инструментите за политическо самоуправление. Нямаме никакъв суверенитет, с изключение на един единствен, поради това, че имаме лична валута и даже него неистово се пробват да ни лишават.

Има опити от страна на американското лоби, да се извърши прикрит държавен прелом и или да не се допусне референдумът, или да се подмени въпросът. Проверката откри 604 000 подписа, което съставлява 12 % от гласоподавателите на България и заради тази причина, в случай че някой си мисли, че ще извърши държавен прелом като не допусне провеждането на референдум, ще се сблъска с ответната реакция на “Възраждане " " съобщи Костадинов. Той акцентира, че Америка се меси и желае България да няма своя лична самостоятелност.

“Ще призовем десетки хиляди българи да кажат, че няма да позволяват някой да взема решение вместо тях " сподели Костадинов, а Беновска отвърна, че Народното събрание ще реши да преформулира въпроса и ще саботира референдума. Костадинов съобщи, че те нямат право да пипат нещо, което ще промени смисъла на въпроса - “Съгласни ли сте българският лев да остане единствена публична валута в Република България до 2043 година? ". Костадинов съобщи, че в случай че Народното събрание се опита да направи прикрит прелом, българите ще си вземат властта в ръцете и няма да позволен някой да се гаври с 604 000 души и всички доброволци, работили за идеята. “Няма да позволи някакви изверги да се гаврят с българския народ! Крайно време е да се разбере следното нещо - никой не е по-велик от нашия народ и в случай че някой реши да направи нещо сходно, ще се сблъска със силата на българския народ! " съобщи водачът на “Възраждане ". Той разяснява, че даже и да се разпадне Народното събрание, до момента в който тече инспекцията на ГРАО, идва идващ през август месец и локалните избори на есен. Костадинов съобщи, че са третата политическа мощ и показват волята на 358 000 българи, дали своят вот за “Възраждане ", а и на още 604 000 души от референдума.

“Направили ви усещане Истанбулската спогодба - през вчерашния ден Екологичен потенциал оповести, че ще разиска и гласоподава идната седмица решение, което да даде единодушие Съветът на Европейски Съюз да завърши процеса за ратификация. Самият Ердоган отдръпна ратификацията и то с решение на техния висш съд. Внимавайте какво написа - присъединявате на Европейски Съюз към Истанбулската спогодба не освобождава страните от общността от задължението да ратифицират сами. Мнозинството в Екологичен потенциал приканва България, Латвия, Литва, Словакия, Унгария и Чехия да ратифицират конвенцията неотложно. Какво става тук? " попита Беновска. Костадинов акцентира, че Европейски Съюз е опасност за България, носи големи вреди за българската стопанска система, политика и суверенитет и сега Европейски Съюз смъква една по една маските си. Костадинов разяснява, че Европейска комисия е наредила на България да вдигне възбраната на 5 от 25 хранителни артикули, които са неразрешени за безмитен импорт от Украйна - няма проблем да внасят, само че с мита, другояче би трябвало да желаяме Украйна да отвори своите пазари за наши артикули безмитно. Беновска подсети, че камионите с украински артикули минават през такса и с преференциален режим. Лидерът на “Възраждане " акцентира, че това не е деяние на българското държавно управление, а решение на Европейска комисия.

Беновска попита Костадинов дали е българският Орбан, а той отговори, че не е, тъй като Орбан е станал един от най-младите министър-председатели в историята на Унгария и Европа и е артикул на новата демократична юноша, възпитана първоначално от Сорос и Централноевропейския университет, по-късно влизайки в изпълнителната власт вижда каква е обстановката в страната и бързо е бил демонтиран от управническата позиция и тогава стартира неговата еволюция от извънредно демократично ляво към извънредно консерватилно дясно, което няма нищо общо с ранния Орбан. “При мен няма такава еволюция. Аз постоянно съм имал едни и същи политически възгледи и вие доста добре го знаете това нещо. Унгария поради това, че беше известна със своите антисъветски настроения, беше оставена от американците да се развива относително независимо. Те имат доста по-голяма независимост на деяние, в сравнение с ние. Ако аз бях взел участие в ръководството на страната от най-високата позиция, доста от дълго време “Възраждане " щеше да ръководи страната, до момента в който ние тръгнахме от 0 и през цялото без финансиране извън и от вътрешната страна, при голяма съпротивителна машина, която непрестанно ни мачка, прокуратурата, медиите и така нататък, ние растем, само че растем с цената на големи тежки загуби и жертви. Ние сме създали доста повече в България от “Възраждане " от това, което е направил Орбан в Унгария и към момента не управляваме страната " съобщи Костадинов.

“Ако Костадин Костадинов е министър-председател, както ще извършите вие за България? " попита Беновска. Костадинов отговори, че ще одобряват закона за регистрация на непознатите сътрудници, който незабавно ще осветли собствеността на медиите в страната, ще отстрани опцията за манипулиране на публичното мнение, тъй като точно с помощта на тези хора ядем скапано сирене и месо. Той акцентира, че не би трябвало да скачаме върху тоягата, която ни удря, а върху ръката, която я държи, с цел да се разбере кой ни люлее в робската люлка, както споделя Христо Ботев. Второто, което Костадинов и “Възраждане " ще създадат, е да изхвърлят американските бази от България; третото - да запазят българския лев; четвърто - демографска стратегия за възобновяване на българското население и пето - възобновяване хранителния суверенитет на републиката. Костадинов акцентира, че последните 2 ограничения са дълготрайни и техният резултат ще се почувства след към 5-10 години и по тази причина на “Възраждане " са им нужни най-малко 3 поредни мандата. “Ние ще водим диалози с Европейски Съюз за предоговаряне изискванията на нашето участие. Ако нашите европейски сътрудници се съгласят с нас - добре, в случай че не се - ние ще създадем това, което желаеме. Искам да видя по какъв начин ще ни научат, по какъв начин ще ни накарат от Брюксел да се съобразяваме с тях. България е самостоятелна страна и аз ще направя по този начин, че Брюксел да се преценява със София, а не София с Брюксел " акцентира Костадинов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР