В деня на град Перник официално беше открито новоизграденото кръгово

...
В деня на град Перник официално беше открито новоизграденото кръгово
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска уважи официалното откриване на новото кръгово кръстовище на входа на квартал „Изток“

В деня на град Перник публично беше намерено новоизграденото кръгово кръстовище на входа на квартал „ Изток “. На церемонията участваха претендентите за кметове на Перник и кв. „ Изток “ Вяра Церовска и Емил Костадинов, с помощта на които се осъществя този план.

Този сектор е една от най-натоварените пътни артерии на територията на Община Перник. Кръстовището е с значимо значение за транспортно-комуникационната система на града.



В рамките на плана беше усъвършенствана структурата на пътната настилка. Поставена е нова улична осветителна уредба с LED осветители – нова тръбна мрежа за кабелните и други следващи връзки, построени и сложени нови кабелни шахти, както и 174 м. дъждовна канализация от стъклопластови тръби.

Кръговото кръстовище е осъществено с изцяло целево финансиране от Министерство на финансите по план на Община Перник на стойност 1 895 163 лева

На формалното разкриване участваха още народните представители Красимир Велчев и доктор Александър Александров, регионалният шеф Ирена Соколова и претенденти за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР