В деня на голямото прибиране след празниците, пътна блокада на

...
В деня на голямото прибиране след празниците, пътна блокада на
Коментари Харесай

Блокада на пътя София-Варна в деня на голямото прибиране

В деня на огромното прибиране след празниците, пътна обсада на пътя София - Варна. Жители на Ловеч стачкуват в отбрана на болничното заведение в града.

Блокиран е пътен възел Абланица. Вече се образуват големи тапи и в двете направления. До 18.00 часа на всеки 10 минути придвижването по пътя София-Варна при Абланица ще бъде блокирано.

На митинга има освен лекари, само че и поданици на Ловеч, които желаят изясненост за ориста на болничното заведение в града. В лечебното заведение заплати не са взимани от месец януари. Проблемите в болничното заведение са от 2 години насам. Вече е затворено кардиологичното поделение, чака се скоро още отделения да затворят порти – очното. Дълговете на болничното заведение са за към 6 милиона лв..

По данни на Министерството на здравеопазването на 8 май ще има среща сред най-големия заемодател на болничното заведение и посочения от прокуратурата като отговорен за източването на болничното заведение. В лечебното заведение върви инспекция за болница в болничното заведение. Протестът към този момент е кротичък. Очаква се придвижването на коли да бъде пускано за по 10 минути.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР