В Деня на Европа МГЕРБ-София проведе традиционна викторина с въпроси

...
В Деня на Европа МГЕРБ-София проведе традиционна викторина с въпроси
Коментари Харесай

Младежите от ГЕРБ-София отбелязаха Деня на Европа с викторина с въпроси за ЕС

В Деня на Европа МГЕРБ-София организира обичайната викторина с въпроси за Европейския съюз, оповестиха от пресцентъра на партията.

По време на самодейността младежите задаваха на столичани въпроси, свързани с Европейския съюз и раздаваха награди. В самодейността се включиха и претендентите за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев и Ивелина Василева.

„ Имаме потребност от мощен Европейски съюз, който да пази нашите права, свързани както с физическата по този начин и със обществената сигурност на жителите. Социалните права и справедливостта са доста значим детайл, който ние, представителите на ГЕРБ, сме отстоявали “, сподели Андрей Ковачев. Той добави, че би трябвало да бъде показано това, което вършат представителите на ГЕРБ в сегашния мандат на европейския парламент. „ Повишаване на приходите, повишение на обществените придобивки за българските жители и ефикасното асимилиране на европейските средства, повече средства за България в идващия програмен интервал “, добави Ковачев. Той акцентира, че страната ни не би трябвало да стопира да следва своя път и да унищожава това, което е реализирано. „ На 26 май с номер 12 в бюлетината би трябвало да гласуваме и да позволим на нашата татковина, да бъде наедно с другите европейски нации “, сподели Ковачев.

„ Няма нищо по-логично от това тъкмо в Деня на Европа дружно с младежите да затвърдим това, че отстояваме полезностите на Европа. Отстояваме нашите правила и работим за това да бъде България мястото, в което хората ще живеят по-добре, да бъде страната ни по-сигурна и постоянна “, сподели Ивелина Василева

Ще работим за одобряване на националните позиции и отбраняване на националните ползи в Европа. България е заслужен член на Европейски Съюз и го потвърди по време на Българското председателство и през целия интервал на свето участие. Доказа го и с това, че заложи в дневния ред на Европа извънредно значими тематики, в това число и интеграцията на Западните балкани, добави Василева.

„ Европа ни има вяра и фактът, че при ръководство на ГЕРБ нито едно евро не е спирано по линия на европейските фондове е доказателство за това. Всички тези средства отиват в Българската стопанска система и модернизират обитаемоте ни места “, сподели ръководителят на МГЕРБ Георг Георгиев. Той добави, че Европа би трябвало да сплотява и сплотява хората. „ Надявам се бъдещето на Европа да е положително, такова, което да отговори на заложения преди няколко десетилетия блян за мир и непоклатимост “, уточни Георгиев, който е и зам.-министър на външните работи.

Председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков акцентира, че европейските политики са тези, които дефинират нашето бъдеще. „ Надявам се всеки един да осъзнава значимостта на изборите на 26 май. Младите хора би трябвало да дадат пътя на развиване на България и оттова и на Европа, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР