В Деня на домашните любимци в САЩ, кучето Бам Бам

...
В Деня на домашните любимци в САЩ, кучето Бам Бам
Коментари Харесай

Куче се заклещи в джанта, вадят го срещу 2 600 долара

В Деня на домашните любимци в Съединени американски щати, кучето Бам Бам от Лос Анджелис реши да тества лимитите на любовта на стопаните си. Собственикът на 11-месечното пале Хосе Мадригал, описа по какъв начин е чул обезпокоителен лай и скимтене от двора. Когато видял кучето си, изпаднал в потрес.
Пожарникари избавиха куче от руините след земетресението в Италия (ВИДЕО) Те съумяха да извадят и религиозна скулптура и картини отдолу под отломките
Семейството неотложно откарали домашния си любим на ветеринар, откакто всевъзможни опити да измъкнат главата му от дупката на автомобилната джанта се провалили.

Във ветеринарната клиника също нямали триумф с обичайния способ със сапунена вода и се наложило да извикат пожарникари със профилирана режеща техника. След интервенцията, траяла няколко часа, Бам Бам към този момент е свободен от „ тежкия нашийник” и се възвръща добре.
Пожарникари избавиха куче, паднало в отворена шахта Немската овчарка изчезнала по време на разходка
Белята на Бам Бам коства на стопаните му 2 600 $ сметка във ветеринарната клиника. Техен комшия оказал помощ с част от парите, а Хосе и фамилията му са признателни, че кучето им е добре.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР