В Деня на бащата ви разказваме за самотен родител от

...
В Деня на бащата ви разказваме за самотен родител от
Коментари Харесай

Самотен баща живее от 2 години във фургон с детето си

В Деня на бащата ви описваме за уединен родител от кочериновското село Боровец, който от години отглежда самичък своята щерка. От съвсем две години обаче двамата живеят във фургон, откакто пожар изпепелява дома им.

Домът на Бисер Годев и неговата щерка изгаря до основи при започване на 2022 година. Пламъците за минути гълтам цялата мебелировка и спомените на фамилията. Днес, съвсем две години след нещастието, двамата не престават да живеят във двустайния фургон, обезпечен от донори.

За да устоя фамилията, Бисер работи в завод за пелети. 11-годишната му щерка Валя учи в близкия град Кочериново.

" Сутрин аз я адресирам към 7 без 15, ходя на работа, Вечер се прибирам към четири и половина. Сготвим нещо, она дожда и по този начин ", споделя Бисер Годев пред Българска национална телевизия.

Вечер двамата си разпределят фамилните отговорности. Бисер готви, а Валя оказва помощ за домакинската работа. Бисер споделя, че на никое място няма елементарно, само че човек не трябва да хленчи, а да се радва на всеки ден, изпълнен с обич.

Справяме се и с парите, и с другите неща. Работим, изкарваме... ще се оправим. Важното е с нея да сме добре, да се обичаме, да се почитаме и повечко да ме слуша! "

За да зарадва Валя, за коледно-новогодишните празници Бисер основава празнична атмосфера към фургона. За празниците Валя си пожелава да има сняг, а Бисер си пожелава единствено да е здрав, с цел да продължава да работи и двамата с Валя да се обичат както до момента.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР