В деня на балотажа пловдивчани въобще не се замислиха и

...
В деня на балотажа пловдивчани въобще не се замислиха и
Коментари Харесай

Пловдивчани предпочетоха Главната и Капана пред секциите СНИМКИ

В деня на балотажа пловдивчани изобщо не се замислиха и избраха да посетят обичаните си места в града. Главната и Капана безусловно се късаха по шевовете от гости, а секциите по учебните заведения бяха пусти.  
Слънчевото време остави на назад във времето моловете и затворените търговски центрове, тъй като пловдивчани избраха да се разходят по алеите.  Разбира се, в заведенията оборот надалеч не липсваше. Масите на кафенета и заведения за хранене  в Капана и градската част бяха заети от клиенти. В следобедните часове доста от тях се запътиха към магазините.
Някои от младите фамилии, които организираха следобедната си разходка, обявиха, че нямат предпочитание да гласоподават. Други споделиха обаче, че са посетили Капана откакто с упражнили своя избор, тъй като е значимо.

Въпреки това явно за пловдивчани е по-добре да не отделят малко от времето си, с цел да посетят секциите и да дадат своя глас, въпреки и да не желаят да поддържат никого, написа. Към момента в Пловдив се регистрира доста ниска изборна интензивност. Към 15:00 часа тя е била 13,5%. Във Варна интензивността е 18,8%, в Благоевград - 27.1% съгласно данните на " Галъп ".

Припомняме, че на първи тур улиците на града още веднъж бяха претъпкани от пловдивчани, а за същия час изборната интензивност в града бе близо 24% .

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР