В Деня на българската община – 12 октомври, трябва да

...
В Деня на българската община – 12 октомври, трябва да
Коментари Харесай

Румен Радев с коментар за проблемите пред общините

В Деня на българската община – 12 октомври, би трябвало да си спомним, че това е институцията, стояща най-близо до орисите и проблемите на хората, призвана да „ държи ръка “ на пулса на делника. Това съобщи в особено послание прездентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Ето и цялото му изказване:

Днес жителите слагат пред кметовете, общинските съветници и чиновниците в общинските администрации високи условия за успеваемост, бистрота и публичен надзор.

Ето за какво в България най-накрая би трябвало да стартира разговорът за съответна данъчна политика, финансова автономия и действителна децентрализация, която да разреши на локалните управляващи да отговорят на високите упования на хората.

Кредитът на доверие е онази голяма отговорност, която постанова неизменност на волята и напъните в работата на всяка институция. На кметовете, общинските съветници и чиновници в общинските администрации поисквам здраве и да бъдат на висотата на публичните упования! Не позволявайте на рутината да притъпи чувствителността Ви за болките и проблемите на жителите!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР