В деншно време не е лесно да откриеш своята половинка,

...
В деншно време не е лесно да откриеш своята половинка,
Коментари Харесай

Вярвате или не, тези световни звезди са сключили брак с най-големите си фенове

В деншно време не е елементарно да откриеш своята половинка, само че пък същестувавт десетки възвожности за онлайн запознанства, които улесняват търсенето на гадже, а за какво не и освен това. Е, рядко от другата страна ще бъде известна, богата и мечтана от милиони персона, само че пък човек в никакъв случай не знае с кого ще се срещне. Вижте кои холивудски звезди са сключили брак с едни от най-големите си почитатели.

Джулия Робъртс

Хубавата Джулия избира да се омъжи за Даниел Модър, когато е елементарен и незнаен човек. Двамата се влюбват безусловно от пръв взор.Плод на любовта им са трите им прелестни деца.

Виж още:

Патрик Демпси и Джилиан Финк

Двамата се срещнали във фризьорския салон, където работела Финк.Актьорът бил записал час при нея, с цел да подстриже косата си. Между двамата пламнала огромна обич.

Тоби Магуайър

Тоби избра за своя брачна половинка дизайнерката на бижута Дженифър Майър, която скрито доста го харесвала от дълго време и му била фенка.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Когато Хейли е малко момиче, тя била огромен почитател на Джъстин Бийбър и Селена Гомес. Е, двамата по-късно се разделиха, само че пък това оказа помощ на Джъстин да се срещне с Хейли и двамата става двойка. Няколко пъти се събираха и разделяха, само че през 2018 година си споделяха " да ", а през 2019 година подвигаха огромна женитба.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР