В ден №8 от войната в Украйна се чуха нови

...
В ден №8 от войната в Украйна се чуха нови
Коментари Харесай

Ден №8 от войната: Експлозии в Киев, цивилни жертви на юг и масови протести в Санкт Петербург

В ден №8 от войната в Украйна се чуха нови детонации в Киев, руснаците поеха надзор над град Херсон и убиха още цивилни, в това число деца.

Конвоят от танкове към столицата не е напреднал доста поради минус от гориво и храна, изясни американски представител на Министерството на защитата.

Над 1 млн. души към този момент са напуснали страната от началото на нашествието, оповестиха от Организация на обединените нации, до момента в който Международният съд в Хага стартира следствие за военни закононарушения от страна на Кремъл. В Санкт Петербург не престават всеобщите митинги против Владимир Путин.

Мощни гърмежи се чуха в Киев в нощта сред сряда и четвъртък. Те са били минимум 4 и са регистрирани към 3 ч. Все още не е ясно какви са били целите на офанзивата, нито какъв брой души са починали или ранени.

Експлозиите се случват часове след мощен гърмеж край Централната гара в столицата, доста покрай място, на което стотици украинци се крият от бомбардировките. Местните управляващи оповестяват и за щета на отоплителен водопровод.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР