В “Демократична България” обмислят да издигнат за президент председателя на

...
В “Демократична България” обмислят да издигнат за президент председателя на
Коментари Харесай

Демократична България издига Лозан Панов за президент, първа дама Черният лебед

В “Демократична България” обмислят да повдигнат за президент ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов, оповестиха представители на партията пред Скандал. Това значи, че брачната половинка му Елисавета Ганева-Панова, по-известна като Черния лебед, ще бъде възможната първа дама.
Ако това се случи, България сигурно ще се прочуе. Най-малкото с речника на тази дама, станал прочут от откритите й писма до Делян Пеевски. Много медии преди време разгласиха информации, че тя има престъпна регистрация по член 325 алинея 2 от Наказателния кодекс, която заради авторитетния й втори брачен партньор, е скрита.
Поводът тя да получи прякорът си е, че по време на среща, станала известна като АГРО-гейт, Христо Иванов назовава ласкаво брачната половинка на Лозан Панов “Черния лебед ".
На тази завера се разисква политическият план, станал по-късно прочут като “Да, България”. Именно тогава се обмисля и кандидатурата на групировката за президентските избори през 2016 година.
Много е забавно кои са присъстващите - Иво Прокопиев, Христо Иванов, Радан Кънев, Антоанета Цонева, Стояна Георгиева, притежател на уеб страницата Медиапул, Александрина Пендачанска, Трайчо Трайков, сегашният длъжностен министър на културата Велислав Минеков и още няколко деятели на “Да, България”.
Всъщност същите персони и в този момент дърпат конците в “Демократична България”. Те още веднъж ще изберат претендента за президент на по този начин наречената "десница”. И е доста евентуално това да бъде Лозан Панов, който постоянно ще виждаме съпроводен от Черния лебед.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР