В дело, заведено в Окръжния съд на САЩ в Тексас,

...
В дело, заведено в Окръжния съд на САЩ в Тексас,
Коментари Харесай

Илон Мъск съди наблюдателна група, след като големи компании изтеглят реклами

В дело, заведено в Окръжния съд на Съединени американски щати в Тексас, X сподели, че Media Matters „ умишлено и злонамерено “ изобразява реклами до насаждащи ненавист материали „ като че ли те са нещо типично Опитът на потребителите на X в платформата ".

В него се твърди, че пазачът е манипулирал логаритми на платформата, с цел да основава изображения на платени изявления на рекламодатели до расистко и пронацистко наличие, като X споделя, че съпоставянията са „ измислени, неорганично и извънредно рядко ".

Той сподели, че Media Matters е направил това, като е употребявал X сметки, които просто са следвали консуматори, за които е известно, че създават " рисково периферно наличие ", и сметки, притежавани от главните рекламодатели на X, което съгласно него е довело до емисия ориентирани към основаване на паралелни съпоставения, Media Matters може по-късно да направи екранна фотография в опит да отчужди рекламодателите на X.

„ Данните печелят пред операцията или обвиняванията. Не бъдете манипулирани. Застанете с X “, изпълнителен шеф Линда Yaccarino разгласява в понеделник.

Media Matters съобщи, че стои зад своите отчети, а неговият президент Анджело Карузоне добави: „ Това е несериозно дело, целящо да принуди критиците на X да млъкнат. “

Disney и Warner Bros изтеглят реклами от X, откакто Илън Мъск явно поддържа антисемитската доктрина на конспирацията

Мъск също провокира митинги, когато шефът на Tesla се съгласи с обява подправено изказване, че евреите подклаждат ненавист против белите хора, заявявайки, че потребителят, който се базира на теорията на конспирацията за „ Голямото заменяне “, приказва „ същинската истина “., който го упрекна в „ непоносимо поощряване на антисемитска и расистка ненавист “, което „ опонира на нашите съществени полезности като американци “. Мъск закупи Twitter за $44 милиарда (£35 милиарда) през октомври 2022 година поради спорните си изявления и съкращения на чиновници, които модерират наличие.

Приходите от реклами на платформата в Съединени американски щати понижават с най-малко 57% всеки месец в съпоставяне със същия месец предходната година след поглъщането на Мъск, съгласно Reuters.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР