В декларация, посветена на националния празник 3 март, от БСП

...
В декларация, посветена на националния празник 3 март, от БСП
Коментари Харесай

БСП поиска България да работи за отмяна на санкциите срещу Русия в декларация за 3 март

В декларация, отдадена на националния празник 3 март, от Българска социалистическа партия желаеха България да работи за анулация на глобите против Русия. 
От парламентарната естрада депутатът Александър Симов се разгласи и против " опитите за отказване на заслугите на Русия за Освобождението на България ".  " Добрите връзки с Русия не са въпрос просто на мемоари и романтика, а на действителен народен интерес. Ние би трябвало и може да бъдем мост сред Европа и Русия. Призоваваме България да работи за поетапна анулация на глобите, както и за предприемане на съответни ограничения за възстановяване и задълбочаване на двустранното съдействие както в политическо и икономическо, по този начин и в културно измерение ".
Преди това с декларация за 3 март излязоха и от ГЕРБ. 
" Въпреки всекидневните пререкания и политически противоборства, ние помним подвига на героите, жертвали живота си за свободата на отечеството " прочете  депутатът от ГЕРБ Галя Захариева.

" Всеки ден би трябвало да се гордеем, че сме потомци на популярен народ. 3-ти март е празник на нашия дух като нация. Той е отговорност към нашата история и към възпитанието на новите ни генерации ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР