В декларация от трибуната на парламента ГЕРБ поиска БСП, които

...
В декларация от трибуната на парламента ГЕРБ поиска БСП, които
Коментари Харесай

Атанасова: Рашков ще е персонална бухалка на Кирил, Асен и компания

В декларация от трибуната на Народното събрание ГЕРБ изиска Българска социалистическа партия, които са мандатоносител за сформиране на държавно управление, да премислят настояванията на Кирил Петков за приемането на 22 закона, значими за България, и назначението на Бойко Рашков за ръководител на КПКОНПИ.

" Българска социалистическа партия да показа в писмен тип кои са названията на 22-те закона, които би трябвало да бъдат признати от Народното събрание. Справката да се изготви по допустимо най-бързия метод ", отсече Десислава Атанасова. " Така ще падне маската, зад която всички се крият, че без това държавно управление България е изгубена ", разясни тя. От ГЕРБ считат, че " това са мини ". " Поемате ли тази отговорност да обезвреждате с голи ръце мините, които Кирил Петков сложи в стопанската система на България ", питат те риторични групата на Българска социалистическа партия.

ГЕРБ сложи и втория въпрос - Бойко Рашков да се назначи за ръководител на КПКНОПИ. " Искането да се назначи Рашков, и то незабавно, преди диалога за българско държавно управление... Три пъти бяха оповестени негови арести за противозаконни, трансформира се в знак на антитерористичен надзор на Кирил, Асен и компания... Бойко Рашков ще е тяхна лична бухалка ", изясни Атанасова.

Ако се поддадете на този политически рекет и в случай че запазите позициите си, ще обявите война. Единствената цел за назначението на Рашков е за очистване на политическата система и опозицията и ще се разгласи война на най-голямата опозиционна партия, на правосъдната система, на гражданския мир, считат от ГЕРБ.

Искат цялата власт за себе си, уточни Атанасова. В умозаключение ГЕРБ счита, че не има вяра, че " остарялото Българска социалистическа партия желае да е късогледо и да извършва стремежи, които ще доведат до очистване на политическата система на България ".

Десислава Атанасова сложи въпроси пред левицата - дали да загуби гласоподавателите си, или да одобри настояванията на Кирил Петков.

" Всякакви заявления бях чувал, само че декларация с ултиматуми от една парламентарна група със лист към друга парламентарна група - не се беше случвало ", уточни от своя страна Георги Свиленски от Българска социалистическа партия. По думите му, партията на Бойко Борисов " се е самозабравила и не е показала единствено дата и час ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР