В декларация от парламентарната трибуна от ГЕРБ обвиниха управляващите, че

...
В декларация от парламентарната трибуна от ГЕРБ обвиниха управляващите, че
Коментари Харесай

ГЕРБ към управляващите: Стягайте си багажа, събирайте папките и падайте бързо

В декларация от парламентарната естрада от ГЕРБ упрекнаха ръководещите, че извършват всички контракти, подписани от ГЕРБ, както и работят с инхаус процедурите за строителството на пътища и автомагистрали в България.

Според ГЕРБ автомагистралите " Хемус " и " Струма " няма да бъдат приключени и приканиха за оставка. Депутатът и някогашен районен министър Николай Нанков съобщи:

" Аз ви предлагам, сътрудници, напряко стягайте си багажа, събирайте досиетата и падайте бързо, защото към този момент за всички е ясно, че и двете автомагистрали няма да бъдат приключени в периодите, които бяха сложени и заложени от нас. Някои от по-опитните политици незабавно долавят един опит за оказване на напън в обединението. Един човек, един по-специален човек, вашият супервицепремиер Василев, напълно скоро на всички ще стане ясно, че на процедура индексация на договорите за строителство е за всички останали - услуги, доставки, няма да има, защото в бюджета, който вие оферирате за следващата му актуализация, там не е заложена една стотинка за индексиране на тези контракти ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР