В декларация от парламентарната трибуна лидерът на ПГ на “Има

...
В декларация от парламентарната трибуна лидерът на ПГ на “Има
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: След седмица предстои големият цирк – врътка на неможачи с крадци

В декларация от парламентарната естрада водачът на ПГ на “Има подобен народ ” Тошко Йорданов дефинира бъдещата ротация като врътка сред лицемери, които преди основаването на държавното управление са се заканвали да не влизат в коалиция с другата страна. Той напомни цитати на водачите на ПП-ДБ и ГЕРБ от времето преди да се образува държавното управление и разгласи само Делян Пеевски за прям измежду лицемери.

 

“След една седмица, следва огромният цирк, наименуван ротация, на български – връткане. В тази врътка единият връткащ се е извънредно двуличен, а другият извънреден неможач. Връткат се неможачи с крадци ”, откри от трибуната Тошко Йорданов. Той изреди имената на лицемерите – водачите на Демократична България, Политическа партия и ГЕРБ, като заключи, че за разлика от тях ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски е прям.

 

“Лицемер №1 Христо Иванов – индивидът, който сподели “ние нито ще създадем коалиция с Бойко Борисов, нито с ГЕРБ, без него, нито ще приемем сламен човек ”. Много ротационно изказване на Христо! Направи и първото, и второто, и третото. Най-последователният човек на света, постоянно прави това, което е заречен ”, заключи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ. И напомни, че както при започване на този парламент е казвал “нито глас за Пеевски ”, през днешния ден последният го назовава “малка Шехерада ” и “сладка куртизанка ”, която му седи в скута. “Евала на Христо, машала му на обещанието! ”, добави подигравка към декларацията си Тошко Йорданов. И продължи с цитати на Асен Василев, Кирил Петков и Бойко Борисов, с които се заричат, че в никакъв случай няма да създадат коалиция едни с други.

 

“Лицемер №2, Асен Василев: “В обединението на кражбата ние няма да участваме. Те желаят да продължат да ограбват България. Нито ще ги подкрепим, нито ще им бъдем златен пръст ”. “Евала ти, Асене, машала ти на мъжката дума, аферим ти на младоженка ”, възкликна Йорданов. И попита: “Асене, къде са автомагистралите? Да не би да са в обединението на кражбата, където ти си златен пръст или да запитвам приятеля ти Йордан Цонев? ”, насочи въпрос за 8 милиарда лв. депутатът от Има Такъв Народ.

 

И продължи да изрежда кои са лицемерите, съгласно него. “Лицемер №3 Кирил Петков – първо вкара Бойко Борисов в ареста, а след това във властта ”, констатира Йорданов. И заключи, че в този момент двамата седят един до друг на първия ред в пленарната зала.

 

“Евала, Кириле, на последователността ти на мултифункционален вентилатор, който духа във всички направления ”, означи депутатът от Има Такъв Народ и подсети, че съпредседателят на Политическа партия е оказал помощ за запазването на имунитета на Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ пък беше наименуван “лицемер №4 ” от Тошко Йорданов. Той го цитира по какъв начин е споделил, че няма да си пази имунитета. “Затова ли запазихте имунитета на Кирил и си оттеглихте жалбата си ”, попита риторично Йорданов. И добави: “Или ги ползвате за лубрикант, с цел да опраскате с 200 регулаторите и Конституцията ”.

 

“И най-после следва един остроумен авантаджия – Делян Пеевски. Той не е двуличник, той е прям. Чак в този момент разбрах за какво Пеевски е в листата “Магнитски ” – тъй като всички лицемери му се лепят като на магнит, за да се докопат до турската саралия ”, призна Йорданов.

 

“Потресен съм от гьонсуратлъка на Политическа партия и Демократична България. И имат наглостта да упрекват всички останали, че работят с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Виждате сламката в окото на другия, само че не виждате парапета в своето ”, обърна се към втората по величина парламентарна група депутатът, като я назова “евтина политическа куртизанка ”. “Имате дързостта и безочливо говорите с цялостна уста – аз не съм куртизанка. Евтини куртизанки, които за пари продавате и тяло, и душа, с цел да пиете мазно кафе и да се наденете на мазния скут. Вземете си хидратищи овлажнители, с цел да го извършите по-удобно! ”, посъветва ПП-ДБ водачът на ПГ на “Има подобен народ ”. Декларацията му приключи с апела: “Оставка, отпадъци! ”

 

Ето го и текста на цялата декларация:

 

Уважаеми български жители,

​ 

Oбръщам се към вас, а не към тези, които са пред мен в залата, тъй като на по-голямата част от тези в залата „ уважаеми “ мъчно мога да кажа.

След една седмица следва огромният цирк наименуван ротация, на български - връткане. ПП/ДБ, от една страна, а ГЕРБ и Движение за права и свободи, от друга, на шести март би трябвало да се врътнат. В тази врътка единият „ връткащ се “ е извънредно двуличен, а другият “връткащ се “ е извънреден авантаджия.

 

Накратко връткат се „ неможачи “ с „ крадци “ и това не е засегнатост, тъй като простоцитирам техните думи едни към други. 

 

И тъй като и лицемерите и използвачите, по този начин наречените „ връткащи се “ си имат съответни имена - ще приказвам непосредствено с имена и обстоятелства.

Лицемер номер едно - Христо Иванов.

 

Човекът, който, при започване на този парламент сподели,  докато свиваше пръстенца за онагледяване на думите си сподели следното, изтъквам: “Ние нито ще създадем коалиция с Бойко Борисов, нито ще създадем коалиция с ГЕРБ без Бойко Борисов, нито ще приемем да изтикат напреден проект някой с хубаво костюмче, докаран от интернационалната сцена, който да бъде употребен като сламен човек за Бойко Борисов и неговото оцеляване. “ Много ротационно изказване, Христо. Направи и първото и второто и третото. Ти си най-последователния човек на света, постоянно правиш тъкмо противоположното на това, което си заречен. На такива като теб, като бяхме деца им казвахме „ ждрольо “. Същия Христо Иванов изръси и най-великата имитация, изтъквам: “Нито глас за Пеевски “. 

Днес, за Христо Иванов, сътрудникът му, с който се връткат - Делян Пеевски, го назовава „ дребна Шехерезада “ и „ сладка куртизанка “, която му е стояла в скута,докато сърба „ мазно, турско кафе “.

Евалла на Христо, машалла му на обещанието!

 

Лицемер номер две - Асен Василев. 

Човекът, който незабавно след последните избори съобщи пред Цветанка Ризова, изтъквам: „ В обединението на кражбата,ГЕРБ-ДПС, ние няма да участваме.Тези две партии желаят да създадат коалиция, с цел да продължат да ограбват България. Как ще участваме в такова нещо? ГЕРБ дано да си създадат каквато си желаят коалиция. Ние нито ще ги подкрепим, нито ще им бъдем златен пръст, нито ще участваме в ограбването на страната от ГЕРБ и Движение за права и свободи “.Край на цитата.

 

За същият този човек Асен Василев, Бойко Борисов сподели, че Асен и Йордан Цонев са най-хубави другари. Евала Асене, машала ти мъжката дума, аферим ти, младоженка!

 

Освен това същият Асен Василев сподели,цитирам:

„ У нас, на година, се крадат по 8 милиарда лв., с които ще бъдат направени автомагистралите “. Край на цитата. Асене, къде са автомагистралите или къде по-точно са осемте милиардa? Да не би да са в „ обединението на кражбата “, където ти си златен пръст или да запитвам Йордан Цонев?  

Евалла и на Йордан Цонев, най-хубавият другар на Асен Василев.

Лицемер номер три - Кирил Петков. 

 

Човекът, чието най- огромно постижение и похвала е, че вкара Бойко Борисов в ареста, а по-късно го вкара къде? Как къде? Естествено във властта и в „ мъзъта на задкулисието! “. И в този момент същият Кирил Петков стои един до друг с Бойко Борисов на първия ред в Народното събрание.

 

Кириле, къде останаха думите ти, че в случай че създадем правосъдна промяна, такава каквато ни би трябвало, Бойко Борисов ще влезе в пандиза? Затова ли, Кириле, му резервира имунитета? Евала, Кириле, на последователността ти на мулти функионален вентилатор, който духа във всички направления!

Лицемер номер четири - Бойко Борисов. 

 

Човекът, който по време на последната предизборна акция, изригна яростно и гневно, напълно по мъжки, със следните думи. Цитирам: 

„ Няма да се кандидатирам за народен представител, с цел да нямам имунитет, с цел да може Киро Петков да пристигна пред децата, да ме арестува, да си направи кефа дружно с Лена,Асен Василев и всичките пияниЩа там- пияници, розови кристали, парапети, стаи за посетители, с цел да може отново да дойдат и да ме арестуват “. Край на цитата.

 

Г-н Борисов, по тази причина ли запазихте имунитета на Кирил Петков и си оттеглихте жалбата против него? Още ливашите ротационни сътрудници, с които се връткате, са пияници, розови кристали и парапети или ги ползвате за лубрикант, с цел да опраскате с 200  бюджета, регулаторите, Министерски съвет, Конституционен съд, Висш съдебен съвет и Конституцията?

И най-после, на фона на лицемерите, лъжците и неможачите, следва и един остроумен авантаджия - Делян Пеевски.

 

Пеевски не е двуличник - той е прям. Той искрено и чистосърдечно показа, че Христо Иванов му седи в скута и пие мазно турско кафе. 

Чак в този момент разбрах за какво Пеевски е в „ листата Магнитски “. 

 

Защото всички лицемери, които изброих дотук му се лепят като магнит в скута, единствено и единствено да се докопат до парче от баницата.

Извинете, да се докопат не до баницата, а до турксата саралия.

Защото саралията е по-сладка, заедно с мазното кафе.

 

И след всички изброени явни обстоятелства, просто съм покъртен от гьонсуратлъка на ПП/ДБ, които ръководят,заедно с Движение за права и свободи и ГЕРБ, висят им по скутовете, вървят им по кабинетите, гласоподават им конституционния арбитър Десислава Атанасова и имат наглостта да упрекват всички останали, че работят с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Както се споделя  - виждате сламката в окото на другия, само че не виждате парапета в своето!

 

Точно вие, дето сте поели целия… парещ жар на Делян Пеевки и Бойко Борисов като една евтина политическа куртизанка, имате дързостта безочливо говорите с цялостна уста:

„ Аз не съм такава… куртизанка! “.

Няма нищо изненадващо.

Точно такива са и Христо, и Киро, и Асен! 

Точно такива сте – Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев.

Евтини куртизанки, които за пари продавате и тяло, и душа, с цел да пиете мазно турско кафе и да се наденете на…коалиционния скут!

А, в случай че ще ходите на Остров, си ходете още в този момент.

Но, в случай че ще оставате и ще се ротирате, си вземете хидратиращи овлажнители, с цел да извършите връткането по-удобно – без значение дали в нечии скут или на някакъв Остров.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР