В декларация от името на ДПС лидерът на партията Мустафа

...
В декларация от името на ДПС лидерът на партията Мустафа
Коментари Харесай

Карадайъ: Народът предпостави диалог, обединение и съединение! Да седнем на масата за преговори

В декларация от името на Движение за права и свободи водачът на партията Мустафа Карадайъ съобщи, че народът е предпоставил разговор, единодушие, обединяване и съединяване. Видяло се е обаче, че уроците не са научени и поуките не са извлечени. Избирателите са ни избрали, с цел да решаваме техните проблеми, безконтролно е да се обявяваш за съпротива.

 

От Движение за права и свободи сме подготвени на разговор в името на жителите, потвърдили сме го във времето, разяснява Карадайъ.

 

Той прикани партиите да седнат на масата за договарянията.

 

" Както постоянно след избори идва време за разбори. И този път народът не избра никой, който независимо да ръководи страната. Отново се появи, че уроците не са научени. За следващ път не се проправи път на разговора за решение на рецесията, а разговорът е несъмнено изискване за разцвет. Ако го няма, то това ще докара до разпад ", съобщи Карадайъ.

" Основната задача на всички политици е да можем посредством разговор да решим проблемите, които стоят пред нас. Избирателите ни избраха, с цел да представляваме и решаваме проблемите им. Най-вече да създадем по този начин, че зимата да не ни докара до тежки тествания ".

" Ние от Движение за права и свободи сме подготвени на разговор и това сме го посочили във времето. Пак споделям, общуването сред нас, е най-здравословната рецепта ", сподели още той.

" Не можем да продължаваме да губим време, дружно би трябвало да се оправим. Подкрепата от всички партии е път към триумфа ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР