В декларация от името на БСП Драгомир Стойнев отправи иронично

...
В декларация от името на БСП Драгомир Стойнев отправи иронично
Коментари Харесай

Как бихме реагирали, когато председателят на Народното събрание е проста кърджалийска гугутка?

В декларация от името на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев насочи иронично обръщение към парламентарната група на ГЕРБ.
„ Как бихме реагирали, когато ръководителят на Народното събрание е елементарна кърджалийска гугутка? “ – съобщи Стойнев, очевидно визирайки записа, на който се чува глас, мощно наподобяващ този на Бойко Борисов.
 Скандал в Народно събрание: ГЕРБ упрекна Иво Христов във надменност, Българска социалистическа партия атакува Борисов и Караянчева Скандал в Народно събрание: ГЕРБ упрекна Иво Христов във надменност, Българска социалистическа партия атакува Борисов и Караянчева
Парламентарната група на ГЕРБ се солидаризира с настояването на младежката организация на партията и също настоя депутатът от Българска социалистическа партия проф. Иво...
Изказването му пристигна в отговор на декларация от страна на ГЕРБ, с която ръководещата партия нападна аления народен представител Иво Христов.
Стойнев първо цитира следните думи на Борисов: " Когато си обкръжен от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се вършат промени “, а след това се спря и на скандалния запис, който съгласно две самостоятелни експертизи не е преработен.
Думите на Стойнев доведоха до скандал в Народното събрание. Вижте какво се случи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР