В Давос официално беше открито 50-то юбилейно издание на Световния

...
В Давос официално беше открито 50-то юбилейно издание на Световния
Коментари Харесай

Борбата с климатичните промени е основният акцент на форума в Давос

В Давос публично беше намерено 50-то юбилейно издание на Световния стопански конгрес. В алпийския курорт е и българският министър председател Бойко Борисов. Той взе участие в полемика за бъдещето на Западните Балкани.

С ръководителя на Еврокомисията Урсула декор Дер Лайен Бойко Борисов разиска Европейския зелен пакт, който се планува финансиране от към 1 трилион евро през идващото десетилетие.
 Борисов и Фон дер Лайен разискаха измененията в климата Борисов и Фон дер Лайен разискаха измененията в климата
Министър-председателят Бойко Борисов беседва с ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен в границите на Световния стопански конгрес в Давос, оповестиха о...

В коридорите на форума, директно след речта на Доналд Тръмп, Борисов беседва и с щерка му Иванка Тръмп. Тя е част от американската делегация в Давос.
 Борисов беседва с Иванка Тръмп на форума в Давос (СНИМКИ) Борисов беседва с Иванка Тръмп на форума в Давос (СНИМКИ)
Българският министър председател Бойко Борисов се срещна с Иванка Тръмп в коридорите на Световния стопански конгрес в Давос. Двамата разговаряха откакто изслушах...

В речта си Доналд Тръмп се похвали, че Съединени американски щати имат най-чистите вода и въздух, и това ще продължи да бъде по този начин, разгласи, че комерсиалните покупко-продажби на Вашингтон с Китай, Мексико и Канда са за образец и че светът не трябва да се поддава на предсказанията за естествен апокалипсис.

Според младата екоактивистка Грета Тунберг, за миналата година не е направено нищо във връзка с битката с климатичните промени. Това е и главният акцент в 50-тото издание на форума в Давос.
 Грета Тунберг взе участие в нова проява за климата в Лозана Грета Тунберг взе участие в нова проява за климата в Лозана
Екоактивистката Грета Тунберг взе участие в швейцарския град Лозана в нова проява за климата преди да отиде идната седмица на Световния икономич...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР