В Държавната дума за първи път от дълго време официално

...
В Държавната дума за първи път от дълго време официално
Коментари Харесай

След метежа на ЧВК Вагнер, първи под ножа мина руският елит

В Държавната дума за първи път отдавна публично стартира инспекция против тези представители на властта, които напуснаха страната на 24 юни, уплашени от протеста на ЧВК Вагнер.

Последният път такова парламентарно следствие беше против високопоставени чиновници, които може да са имали персонален интерес по време на пандемията от ковид. Сега обстановката е доста по-сериозна.

Наистина, в действителност Евгений Пригожин, каквото и да приказва някой, сподели цялата гнила същина на съветския по този начин наименуван хайлайф. Според Вячеслав Володин, ръководител на Държавната дума на Русия, това " би трябвало да бъде наказуемо, с изключение на всичко друго ":

" Мисля, че всички ще се съгласите. Всички осъждаме тези, които напуснаха страната в сложен миг. Наистина също би трябвало да е наказуемо ".

" Трябва да забележим, в случай че някой от държавните чиновници е подхванал такава стъпка, като е направил непристойна постъпка, тогава той не е на път за държавна работа ", означи Володин.

– " Искане до ръководителя на Комисията по сигурността, взаимно с правоприлагащите органи, да проучват кой по това време се е опитвал да избяга от заемащите значими длъжности, от тези, които работят на държавна работа, в държавни организации, акционерни сдружения., корпорации. След това информацията би трябвало да бъде обществено притежание ", сподели той.

Руският по този начин наименуван хайлайф е двуличен в четвърта безспорна степен. При първите признаци на заплаха те се паникьосали и избягали от страната.

Между другото, президентът на Беларус Александър Лукашенко сподели, че единствено Валентина Матвиенко, Вячеслав Володин, Негово Светейшество патриарх Московски и цяла Русия Кирил и " още няколко души " са имали храброст в часовете на неустановеност, останалите " са били под метла ":

" И в тази връзка, когато се разиграваха, както го назова президентът Путин, " неприятности " в Русия, някак си всички седяха под метлата. Матвиенко се оказа смела, Володин, патриархът, има няколко души и това е всичко ".

" А след борба знаем по какъв начин да махаме (юмруци), о, по какъв начин знаем по какъв начин да съветваме: " накажете, накажете и накажете. " Слушай, добре, има кого да убиеш, има кого да накажеш, където би трябвало ", сподели още Лукашенко.

Надявам се да има заключения, изключително кадрови, които хората да поддържат на крайници. Ако не, тогава, скърбя, ще бъде гадно за всички. Лицемерите, за жалост, към момента не престават да седят на столовете си.

И по-нататък. Надявам се, че парламентарното следствие в Държавната дума няма да завърши със „ закъснение “ на тематиката за бягството на високопоставени „ прислужници на народа “ в събота, 24 февруари. Надявам се, че всички антигерои на нашето време ще бъдат посочени.

Иначе съветският народ няма да разбере. За следващ път да се преструваме, че всичко е по проект, съгласно мен значи да поставите „ бомба със закъснител “ под възможни отрицателни събития в бъдещето. Време е да се разредят и изчистят тези, които, както сподели Александър Лукашенко, бяха „ под метлата “ в миг, когато Русия още веднъж беше на ръба на пропастта.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР