В Държавната агенция Национална сигурност не е постъпвала декларация кой

...
В Държавната агенция Национална сигурност не е постъпвала декларация кой
Коментари Харесай

В ДАНС няма декларация кой е истинският собственик на Балкан кредит

В Държавната организация " Национална сигурност " не е постъпвала декларация кой е действителният притежател на акционерното сдружение " Балкан заем ". Това се показва в писмо от ръководителя на комисията Пламен Тончев до ръководителя на здравната комисия Костадин Ангелов по отношение на процедурата за избор на шеф на Здравната каса. 

По време на чуването на единствения претендент за поста Станимир Михайлов в понеделник, депутати от ГЕРБ-СДС му зададоха въпроси, свързани с укриване на благосъстоятелност на компания и нарушение на закона за пране на пари.

" Според изявленията в разнообразни медии, Вие и до през днешния ден не сте подали такава декларация. Въпросът ми е за какво и какво криете? ".

" Много се надявам от Вас да отговорите правилно и да обсъдите какво Ви е водило в тези дейности по заобикаляне на закона ".

" Аз персонално подписах уведомление-декларация до ДАНС, в което съм показал кои са крайните притежатели, с какво тъкмо се занимава компанията и всичката останала информация, която беше поискана. В случая - да. Юрисконсултът пропуснал да го направи. Аз съм изпълнителен шеф. След като за това нещо подлежим на административна санкция, ние ще си я заплатим " - отговори единственият претендент за шеф на Здравната каса Станимир Михайлов на депутатите от ГЕРБ-СДС Валери Лачовски и Костадин Ангелов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР