В Държавна агенция за закрила на детето, постъпи благодарствено писмо

...
В Държавна агенция за закрила на детето, постъпи благодарствено писмо
Коментари Харесай

ДАЗД получи сърдечно благодарствено писмо

В Държавна организация за протекция на детето, постъпи благодарствено писмо от семейство, живеещо в град Русе. В него се показва изключителната благодарност към чиновниците от отдела за протекция на детето към Дирекция „ Социално подкрепяне " - Русе.
От сърдечното обръщение на писмото е видно, че в продължение на години фамилията е подкрепяно от обществените служащи в извънредно сложни за тях моменти.
Благодарение на техния неотклонен труд, отдаденост и професионализъм, едно българско дете израства, подкрепено от фамилията и експертите, и ще продължи да следва фантазиите си, към този момент като студент.

" До Председателя
на ДАЗД
доктор Елеонора Лилова
Госпожо Председател,
Ние, семейство Цвяткови от град Русе, желаеме посредством Вас да изразим нашата огромна признателност към чиновниците от Закрила на детето в нашия град - шеф Детелина Матева, Ивелина Дандовска, Даниела Пенева, Мария Димитрова, Георги Стефанов и други, в случай че сме пропуснали, за което се извиняваме.
Повече от 16 години те бяха неразделно до нашия внук в сложни и положителни моменти, проявявайки огромен професионализъм. Имаше доста тежки моменти, само че те и за момент не се огънаха, а се окуражиха повече.
С течение на времето всичко си пристигна на мястото и техният неотклонен труд беше заплатен. Тази година внукът ни Светослав Върбанов приключи приблизително обучение и към този момент е признат за студент в районно управление (на МВР).
Дълбок реверанс пред Вас чиновници на отдела по тази причина, че Ви има и продължавате да упражнявате тази благородна, само че тежка и неплатена специалност.
Пожелавам Ви доста здраве, триумф в специалността и персоналния живот. Не се предавайте! Ще пристигна моментът, когато вашия професионализъм и доброта ще бъдат възнаградени!

С доста любов: Душка, Цветан, Светослав
04.07. 2019г.
гр. Русе "

ДАЗД изрича признателност към екипа на град Русе и към благородната постъпка на семейство Цвяткови, които вдъхват кураж в натовареното всекидневие на обществените служащи. Уверени сме, че от ден на ден ще са експертите, които отдават сърцето и душата си в работата, и че положителните думи за тях ще са тласък и задоволство от положените старания.
„ Вярвам, че от ден на ден ще са хората, като Душка, Цветан и Светослав, които откровено и почтено ще благодарят на експертите за помощта, която са получили. " - показа доктор Елеонора Лилова, ръководител на Държавна организация за протекция на детето.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР