В ДАНС не отсега има хора, които работят за Русия.

...
В ДАНС не отсега има хора, които работят за Русия.
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Русия никога не е оставала без хора в ДАНС

В ДАНС не занапред има хора, които работят за Русия. Никога Русия не е оставала без хора там. Някои са по-очертани, други - не толкоз. Струва ми се, че Гешев прекалено много разчита на това, че в случай че разпознава прокуратурата като антируска институция, ще завоюва благоволението на посолството на " Козяк ", което вероятно ще го резервира. Аз не бих разчитала на това, тъй като нещата са по-сериозни и по-дълбоки. Това предложи в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева.

" Що се отнася до външнополитическите въздействия върху българската политика, такива са налице. В момента директни обвинявания и упреци за прекомерна податливост на настоящето държавно управление да извършва американска политика са налице, както са налице и ясни и отчетливи дейности на други политически фигури и партии, които работят под съветска диктовка ", разяснява тя.

По думите ѝ постоянно ни е било внушавано от огромните страни, " че ние им изискуем васално държание и че би трябвало да бъдем за нещо доста признателни, признателни и наведени ".

" Това може да се види във всички изявления на дипломат Митрофанова и в доста дейности на другото посолство ", акцентира Дончева и добави: " Колкото са по-ожесточени връзките и двете велики сили ще ни натискат да се скараме с другата, с цел да се употребява като проява за някаква изгода. "

Според нея българските специфични служби докъм 2005-2006 година са издържали от теста на Западна Европа за благонадежден сътрудник. След идването на Бойко Борисов на власт от ДАНС бяха освободени чиновници със съществени умения и подготовка, след което ДАНС в никакъв случай не стъпи на крайници, съобщи тя.

" Много е сериозен въпросът с образоването на нашите чиновници от службите за сигурност в Библиотекарския институт. От години факултетът в Академията на Министерство на вътрешните работи е закрит, за сметка на това такива фрагменти се приготвят при " библиотекарите ", където ги управляват някогашни началници от 6-то ръководство от някогашната политическа полиция. Това все в миналото ще гръмне като балон ", предизвести Дончева.

За нея е несъмнено, че " за българското държавно управление служби за сигурност сега са напълно обезсърчителен източник на информация ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР