В дъното на всичко това стои моят развод, който е

...
В дъното на всичко това стои моят развод, който е
Коментари Харесай

Даниел Александров от ГЕРБ-СДС обвини прокуратурата в "разчистване на сметки по най-гнусния начин"

" В дъното на всичко това стои моят бракоразвод, който е от месец и половина – два. Нищо от това не е правилно. Стоя зад името си ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Александров, откакто по-рано през днешния ден прокуратурата предложи Иван Гешев да изиска неговия имунитет.
 
" Всичко това ще се потвърди в съда. Оттук натам не желая да въвличам брачната половинка си, тя е майка на моето дете и ще виждам да запазя нейното достолепие ", уточни още Александров.
 
Депутатът упрекна прокуратурата в " почистване на сметки по най-гнусния метод ".
 
" Процесът по развода ми към този момент върви и се надявам да приключи по най-хубавия метод за мен и брачната половинка ми, която почитам като персона и майка на детето ни. Моля медиите да уважат персоналното ни пространство и да не замесват името на брачната половинка ми и детето ни в тази грозна скалъпена история, чиято цел не сме ние. С думата и достолепието си декларирам, че нищо от оповестеното не е истина и ще го потвърдя. На този стадий ще се придържам към взетото по-рано от ИК на ГЕРБ решение, че до момента в който съществува риск за работата ни по реализиране на правосъдната промяна, няма да се откажа от имунитета си на депутат ", сподели още Александров.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР