В дъното на всичко това стои моят развод, който е

...
В дъното на всичко това стои моят развод, който е
Коментари Харесай

Обвинения в блудство Даниел Александров: Натопен съм заради развода си! Няма да дам имунитета си!

„ В дъното на всичко това стои моят бракоразвод, който е от месец и половина – два. Нищо от това не е правилно. “ Това съобщи депутатът от ГЕРБ Даниел Александров, откакто по-рано през днешния ден прокуратурата предложи Иван Гешев да изиска неговия имунитет.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 година, в с. Бистрица, Д. А. посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст.

По-късно стана ясно, че на 7 май в столичното 7-о РПУ е подадена жалбата против Даниел Александров за блудничество с малолетно дете. Оплакването е от родителите на момичето, оповестиха осведомени източници. Според тях 3 дни по-късно жалбата е оттеглена.

Няма да се откажа от имунитета си, съобщи депутатът.

„ В дъното на обвиняванията против мен стои разводът ми, който се употребява от прокуратурата по най-гадния за почистване на сметки метод. Процесът по развода ми към този момент върви и се надявам да приключи по най-хубавия метод за мен и брачната половинка ми, която почитам като персона и майка на детето ни “, написа националният фаворит в профила си във фейсбук.

И прикани да бъде оставен на мира.

„ С думата и достолепието си декларирам, че нищо от оповестеното не е истина и ще го потвърдя. На този стадий ще се придържам към взетото по-рано от ИК на ГЕРБ решение, че до момента в който съществува риск за работата ни по реализиране на правосъдната промяна, няма да се откажа от имунитета си на депутат “, написа още първенецът по класическа битка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР