В дъното на всичко това, което се случва днес, е

...
В дъното на всичко това, което се случва днес, е
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ отрече да е блудствал с дете, разводът му бил в дъното на случая

В дъното на всичко това, което се случва през днешния ден, е моят бракоразвод, който е от месец и половина - два. Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е правилно. "

Това разгласи депутатът от ГЕРБ Даниел Александров във връзка препоръчаното от прокуратурата снемане на имунитета му поради блудничество с малолетно момиче.

" Опитах да го запазя в загадка, да не излиза по медиите, само че уви. Стоя зад името си и всичко това ще се потвърди в съда. Оттук натам не желая да въвличам брачната половинка си, тъй като тя е майка на моето дете и ще виждам да запазя нейното достолепие ", означи Александров, намеквайки, че брачната половинка му го е " натопила " пред полицията.

Според " 24 часа " на 7 май в столичното 7-о РПУ е подадена жалбата против Александров за блудничество. Оплакването било от родителите на момичето. Според тях 3 дни по-късно жалбата е бил оттеглена. Твърди се, че брачната половинка на Александров е завела детето, което е съвсем на 18 година, да подаде тъжба. От полицията ги върнали, тъй като тя не е родственик на момичето и споделили да се яви с родителите си, твърди още " 24 часа ".

Софийската градска прокуратура (СГП) предложи по-рано през днешния ден на основния прокурор Иван Гешев да внесе искане в Народното събрание за снемане на имунитета на Александров, с цел да бъде притеглен към наказателна отговорност.

Той е народен представител за първи път и е член на комисията по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта. На 31 години и е играч по класическа битка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР