В дъното на всичко стои моят развод, който е от

...
В дъното на всичко стои моят развод, който е от
Коментари Харесай

Даниел Александров за поискания имунитет: В дъното на всичко стои моят развод

В дъното на всичко стои моят бракоразвод, който е от месец и половина - два. Нищо от написаното по мой адрес не е правилно. Това разяснява депутатът Даниел Александров от ГЕРБ, чийто имунитет беше пожелан за блудничество с дете.
Прочетете още
Предложението за имунитета е направено от наблюдаващия прокурор в СГП по отношение на формирано на 31.05.2023 година досъдебно произвеждане и в него се сочи, че събраните доказателства са задоволителни за привличане в качеството на обвинен на Д. А. за закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 7 май 2023 година в с. Бистрица, Д. А. посредством приложимост на мощ направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвъкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст, оповестяват от прокуратурата.

На 7 май в столичното 7-о РПУ е подадена жалбата против депутата от ГЕРБ Даниел Александров за блудничество с малолетно дете. Оплакването е от родителите на момичето, оповестиха осведомени източници. Според тях 3 дни по-късно жалбата е оттеглена.

По неофициална информация брачната половинка на Александров, в която са в процедура по бракоразвод, завела детето, което е съвсем на 18 година да подаде тъжба. От полицията ги върнали, тъй като тя не е родственик на момичето и споделили да се яви с родителите си. 

Александров е някогашен националът на България в класическата битка. В актива си той има сребро и три бронзови медала от европейски шампионати, трети на европейските олимпийски игри през 2015 година, повторен притежател на златния пояс " Никола Петров ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР