В Дания правят всичко възможно да сглобят боеспособен отбор, който

...
В Дания правят всичко възможно да сглобят боеспособен отбор, който
Коментари Харесай

Без мачове в датската втора дивизия заради хаоса в националния тим

В Дания вършат всичко допустимо да сглобят боеспособен тим, който да се опълчи сполучливо на Уелс в идния мач в Лигата на нациите в неделя. Датчаните изпаднаха в куриозна обстановка, откакто титулярните национали отхвърлиха да играят поради неналичието на съглашение по отношение на самостоятелните рекламни контракти, които са в спор със спонсорите на федерацията.

Така се стигна до обстановката Дания да играе с играчи от третодивизионни тимове и от клубове по футзал в контролата против Словакия, изгубена от Дания с 0:3. До събота в среднощ Датската федерация би трябвало да разгласи пред УЕФА съставът, с който ще играе против Уелс.

" Прекарвам цялото си работно време в опит да съберем допустимо най-хубавия тим и да избегнем наказания от УЕФА. Ще селектираме 23-те най-хубави играчи в тази обстановка ", сподели тийм мениджърът на Датската футболна федерация Ким Халберг.

Мачовете от датската втора дивизия през уикенда бяха отсрочени, с цел да може набелязаните играчи да са разполагаем на националния тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР