В Дания посетители на плаваща сауна в норвежки фиорд спасиха

...
В Дания посетители на плаваща сауна в норвежки фиорд спасиха
Коментари Харесай

Посетителите на сауна по хавлии спасиха хора от потъваща кола

В Дания гости на плаваща сауна в норвежки фиорд избавиха двама души, чиято кола Tesla се потопи във водата. 

Не всички герои носят пелерини. Някои хора не носят нищо. Посетители на плаваща сауна в норвежки фиорд избавиха двама души, чиято кола беше паднала във водата, увити единствено в кърпи, пише АП.



В четвъртък, 1 февруари, автомобил Tesla слезе от кея в Акерсхусстранд, регион, където дебаркират кораби в подножието на живописната средновековна цитадела и палат на норвежката столица Осло. Очевидец на случая споделя, че е видял колата да стопира, след което ненадейно форсира и се озовава във водата. Местни медии оповестяват, че водачът е помислил, че автомобилът му е на паркинга, когато е натиснал педала за газта.
 Колата падна във водата, тесла, плаваща сауна, водна сауна, избави хора, излезе от колата, фиорд, падна във водата По-късно колата е извадена от водата. Снимка: SWNS
При потъването на колата двама пасажери съумяват да излязат от кабината и се озоват на покрива на колата. В този миг сал със сауната към този момент се насочва към тях.

" Дадох цялостна газ към хората, които се измъкваха от колата, и стигнах до тях тъкмо сега, когато колата потъна. С помощта на двама посетители с хавлии ги качихме на борда. Те се стоплиха в сауната “, сподели капитанът Николай Нордал.

По-късно колата е извадена от водата.

Изданието отбелязва, че дървените салове за сауна, които обикалят фиорда на Осло, се зареждат с електричество, което разрешава на хората умерено да се отдадат на обичаното си скандинавско развлечение, до момента в който се любуват на естествената хубост на региона и може би да се потопят в ледената вода.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР