В дамското бельо с добро качество или в банските винаги

...
В дамското бельо с добро качество или в банските винаги
Коментари Харесай

За какво служи джобчето в женското бельо? Мнозина не знаят:

В дамското долни дрехи с положително качество или в банските постоянно има малко джобче, което не е ясно за какво въобще е належащо (обикновено е бяло, което може да се смята за индикатор за качеството на продукта). И по този начин, защо служи този джобче?

Разкритите секрети

Много хора считат, че ролята на това парче плат да всмуква влагата / секретите от женските полови елементи или, в тази ситуация на банските, в допълнение да покрива интимните места, тъй че да не прозират.

Е, това е съвсем правилно, само че дано да разбираем каква е същинската цел на джоба.

Тази материя в дамското бельо/бански е чиста памучна подплата, която защищава интимната среда от търкане с материала, от който е направено бельото – най-често това са тъкани, съдържащи полиестер. Памукът, за разлика от полиестера, не вреди на кожата ви.

А полиестерът или дантелата могат да провокират протриване, да основат удобна среда на бактериите и като цяло пречат на материята да диша.

Никога не купувайте долни дрехи, което няма тази отбрана! Джобът е доста значим, тъй като в противоположен случай ще получите протриван или ненужни бактерии могат да попаднат в гениталния тракт. Това малко парче плат е значимо както за комфорта, по този начин и за интимната хигиена.

Бъдете деликатни при избора на долни дрехи. Разбира се, можете да изберете да не носите памучни облекла (въпреки че това е препоръчително), само че най-малко се уверете, че имат джоб.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР